Halaman

Top Komentar Ogos 2014 Blog Asha Lya

Asha Lya | September 03, 2014 | 24Komen | >
Assalamualaikum

Seperti biasa rutin bulanan
Lya akan update top komen kat
Blog lya yang suam-suam kuku ni.
Untuk bulan ogos ini la Antara mereka-mereka yang rajin datang
bertandang di teratak buruk lya ni.





Tiada ucapan selain
" Ribuan terima kasih "
Korang semua yang sudi singgah sini
Untuk 10 blogger yang tersenarai
Lya akan masukkan ke dalam bloglist untuk bulan ni.


 Bagi yang tak tersenarai korang 
pun memang the best semua.
Menceriakan hari-hari Lya di blog.


Wassalam

Terima Kasih

24 ulasan:

  1. Assalamualaikum dan singgah pgi dik Lya...wahh...nama akak ada dlm senarai ni...hehe...tahniah kepada semua...

    BalasPadam
  2. Tahniah pd mereka! Hik3. Wpun suam2 kuku, tp story akak best2. Pengakuan jujur kot. :D muehehe

    BalasPadam
  3. tahniah kepada mereka yang rajin...^_^

    BalasPadam
  4. Salam dan slamat pg Lya..Tahniah semua...happy blogging Lya..

    BalasPadam
  5. Waa..kne rajin2 senaraikan diri pasni. 'bayanganku bakal digeruni nanti.hehe.
    Taniah mereka2

    BalasPadam
  6. nth ble nk msuk senarai ni hehehe

    BalasPadam
  7. alaa xtersenarai lagi..huhu.. xpela.. jnji best dtg sini.. :)

    BalasPadam
  8. Feel free to join my simple segmen here :

    http://thisni3zahata.blogspot.com/2014/09/segment-nak-blog-url.html

    huhu

    BalasPadam
  9. Lya pun rajin BW...syabas semua

    BalasPadam
  10. tahniah kepada yg tersenarai.. :)

    BalasPadam
  11. Wanie ada..yeaa...terima kasih juga Lya sebab selalu datang blog wanie...

    BalasPadam
  12. tahniah pada yang ada dalam senarai nama tu ye

    BalasPadam
  13. Alahai tak termasuk pulak dalam lists..masa busy ni..apepun tahniah semua

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah tersenarai juga walau pun kebelakangan ni waktu berblog agak berterabur sikit. T kasih Lya & tahniah juga buat rakan lain yg tersenarai.. :)

    BalasPadam
  15. Asslmkm lya.. Tahniah buat mereka semua.. :)

    BalasPadam
  16. terima kasih juga sllu serbu sha punya blog..

    BalasPadam
  17. tahniah kpd para komentar yg paling manang,,,..

    BalasPadam
  18. rindu nak jd top komentor kt sini..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign