Halaman

Hadiah Saguhati Dari Fair And Lovely

Asha Lya | September 12, 2014 | 29Komen | >
Assalamualaikum


Alhamdulillah rezki muncul dalam pelbagai cara.
Ini memang Lya agak terkejut.Terkebil-kebil juga biji mata
bila terima parcel dari pos laju .
Cepat-cepat buka bungkusan terselit sekeping nota.

 



Owhhh Lya lupa plak yang Lya sesaja2 join segmen
dari fair & lovely ni.Hanya hantar pantun sekerat pun boleh dapat ni
Saguhati pun kira ok la kan, Rezki tu.


Wassalam

Terima Kasih

29 ulasan:

  1. Alhamdulillah...murah rezeki lya...^_^

    BalasPadam
  2. tahniah lya..tuah badan..cantik nampaknya cenderahati yg dia bg tu

    BalasPadam
  3. Allahamdulillah dan tahniah dik Lya....saguhati pun tetap rezeki dik...semoga sentiasa di murahkan rezeki Lya....

    BalasPadam
  4. waaa.. Alhamdulillahhh.. murah rezeki kak lya... tahniahh kak :)

    BalasPadam
  5. Tahniahh.. :) nanti preview sikit. Hihi. Gurau je.

    BalasPadam
  6. Waa, bestnya... dari saja2 join segmen, dapat juga saguhati... Rezeki Lya... :)

    BalasPadam
  7. saguhati pun hadiah tau..tahniah..hehe..rezeki3

    BalasPadam
  8. Wahh.. alhamdulillah.. Tahniah Lya.. :)

    BalasPadam
  9. wahhh.
    tahniah kak. :)
    balas kunjungan ke sini dari GA mama.

    BalasPadam
  10. wahhh.
    tahniah kak. :)
    balas kunjungan ke sini dari GA mama.

    BalasPadam
  11. bestnya hadiah fair n lovely tuh..tahniah lya

    BalasPadam
  12. dedulu pernah jgk join F&L punya kontes..tapiiiiii....
    tak menang pon. nampak sgt xterer..hehe
    tahniahh!
    lepas ni boleh cuci muka sambil nyanyi
    *bulatan penuh sekali, bulatan separuh sekali,lepas itu kita silang.
    silang.silang.silang

    BalasPadam
  13. salam. rezeki.alhamdulillah..tahniahh :)

    BalasPadam
  14. rezeki2..dlu2 ja pakai fair n lovely ni time budak skolah jijijji

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign