Halaman

Mennyah Segala Debu Kotoran

Asha Lya | September 13, 2014 | 17Komen | >
Assalamualaikum


Aktiviti kebiasaan tiap hujung minggu
menyahkan segala habuk dan kotoran yang melekat
di celah-celah bilik Lya.
Biar pun hari-hari dibersihkn tetap juga habuk tu nak melekat.


Nie lah antaranya debu kotoran dekat kipas.
ni memang tiap minggu kena bersihkan 
Kalau tak mawnya kipas ni berputar macam tak cukup makan kehkehkeh.
Tengahari sikit nanti Lya nak jumpa dengan seorang 
blogger ni. Dah lama tak bertemu dengannya.
Sekarang ni dia agak kurang aktif di blog banyak komitmen dengan family.




Ok la bye selamat berhujung minggu selamat bercuti semua



Wassalam



Terima Kasih

17 ulasan:

  1. hihih... kipas bersih angin pun kuat..

    BalasPadam
  2. meh la tolong rumah sally sekali...kekeke

    nak jumpa dengan sape tuuu?

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik Lya...wahh....bersihnya kipas tu...selamat berhujung minggu juga Lya...

    BalasPadam
  4. betul tu..habuk banyak sangat sekarang ni..

    BalasPadam
  5. dah bersih...
    hihi..hujung minggu la waktu nk settle smuanya.. lya lak biasa hujung minggu nk bsuh kain, jemur, lipat, iron baju seminggu kerja & mcm2 lagi..mcm x ckp nafas.. hehe

    BalasPadam
  6. standing fan fae blm fae bersihkan lg huhu x rajin :p

    BalasPadam
  7. Jom join GA menarik ini:

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/sweet-september-giveaway-by-mellya.html

    BalasPadam
  8. Mesti puas lepas dah bersihkan. haha. Happy Weekend :)

    BalasPadam
  9. hye assamualaikum
    anda di tag untuk Liebster Award
    Jemput lah kalau sudi
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/liebster-award_13.html

    BalasPadam
  10. Kipas memang gitu kalau tak dicuci. Dia tak larat pusing. Selamat berhujung minggu kak lya.

    BalasPadam
  11. rajin tu cuci kipas. hehe.. barulah laju dia pusing kan :)

    BalasPadam
  12. Hari jumaat baru2 ni pon akak satu family simpan rumah dan cuci apa yang patut termasuyk la cuci kipas..Kipas ni kan bila dah berdebu mmg tak best la nak tgk ..angin pon tak berapa laju kalua byk sgt debu kan Lya ??

    BalasPadam
  13. salam. ehh?? jumpa siapa dear??

    BalasPadam
  14. bila dh bersihkan bru angin kuatkan

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign