Halaman

Goodies Bag Pengantin

Asha Lya | September 19, 2014 | 28Komen | >
Assalamualaikum


Salam Jumaat Semua.
Jumaat datang dengan seribu keberkatan Insyallah.

Bila belek-belek gambar kat ipad
terlihat beberapa pic yang rasanya Lya belum up lagi entri 
berkenaan goodies bag pengantin untuk malam merenjis Lya hari tu.
 Ada yang masih ingat ke dengan  entri
berkaitan dengan sabun fruitale ni.
Lya pernah up kannya dulu. Biarpun suda basi Lya tetap
nak abadikan dekat blog ni juga..Tak kira nak juga kihkhikih


 Lya deko sendiri..amacam cantik tak 
hasil kreatif tangan pengantin taw ni. Alamak terpuji diri sendiri plak dah.





Sehelai tuala, sabun dan bunga telur
(baru nampak berseri wangi-wangi gitu ececeh)



Purple untuk diberi kepada pihak Perempuan yang merenjis



Biru untuk diberi kepada pihak Lelaki merenjis


Lya rasa puas hati bila dapat hasilkan sesuatu
yang comel dan bermanfaat. Sabun goodies tu boleh buat
pewangi bilik taw. Ada sapa yang berkenan tak idea ni ececeh.
Sekian daaa


Wassalam

Terima Kasih

28 ulasan:

  1. rasa puas hati kan hasil tangan sendiri untuk majlis sendiri...apa2pon lya kreatif, berusaha nak buat sendiri & comei...^_^

    BalasPadam
  2. dulu mama buat ni tau... nampaknya Lya pun masih buat lagi.. wangi..

    BalasPadam
  3. lagilah kalau diberikan kepada orang tu,air tangan sendiri kan lya,lagi puas hati.

    BalasPadam
  4. siap ad kaler khas utk pihak laki n pmpuan hehe

    BalasPadam
  5. Menarik,simple je.. telur tu pn msti wangi...^_^

    BalasPadam
  6. ok jugak buat goodies bag mcm ni..masih berfikir nak buat goodies bag mcm mana utk majlis saya nanti

    BalasPadam
  7. wahhh bagus2.. boleh la berjimat sikit kan lya.. =D

    BalasPadam
  8. Wow! Kak Lya ni kreatiflah! Ana suke idea ni. ^_^

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat dik Lya....cantiknya...pandai Lya deko sendiri....nak tempah boleh....hehe

    BalasPadam
  10. cantik lya hasilnya...
    saya pernah tolong kakak buat sarung telor..lebih kurg macam tulah lya..ada reben bagai..jimat

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum lya, wahh kreatifnya awak! lama tak jumpa sabun berbalut camni sebagai goodies bag ~~~

    BalasPadam
  12. Puas hati bila tgk hasil tangan sendiri kan.

    BalasPadam
  13. cantik dan simple hasil tangan Asha. Yang penting hati puas dapat buat sendiri kan sis. Terbaikkk! ^^

    BalasPadam
  14. tak ape kak.. biar saye yang puji.. ikhlas mmg cantekk tauuu

    BalasPadam
  15. kalau kita buat sendiri kos berganda jimatkan lya

    BalasPadam
  16. kat uma pun ayu ada wat gitu letak dalam lemari..

    BalasPadam
  17. Mmg cantik & menarik.. alhamdulillah...

    BalasPadam
  18. mmg puas hati...kalau dapat jimat...lagiiii laaaa :D

    BalasPadam
  19. masa anis kecik2.. ehemm kalau nak ikutkan sampai sekarang, kalau pegi wedding mne2 mesti nak simpan gift cmnie.. lagi2 sabun..hihi.. wangiii

    BalasPadam
  20. Yup kalau kita hasilkan sendiri memang rasa puas.. dulu pun buat sendiri, hias pasu tanah liat dengan reben apa bagai.. pastu letak potpori dalam bekas tuh..

    BalasPadam
  21. Bila dapat buat sendiri datang satu kepuasan dlm diri kan Lya ..Cantiknyerr

    BalasPadam
  22. lya ni kreatipkan...suka nya kalau dapat buat sendiri hehe..

    BalasPadam
  23. kreatif juga lya, lagipun nak buat goodies xelok mbazir kan..bgus cr benda yg diguna pakai

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign