Halaman

Menu Semudah 1 2 3

Asha Lya | September 11, 2014 | 26Komen | >
Assalamualikum


Tengah belek-belek mukabuku c en.suami tadi
tetiba Lya terpandang gambar resepi-resepi 
semudah 1 2 3 ni. Sumber sini
Boleh buat untuk sarapan pagi kann



Simple lagi berkhasiat ni



Berasakan pisang & oat



Ni nampaknya lagi menarik mesti nak dicuba



Boleh buat cupcake comel

Kanak-kanak pasti suka ni


Ok la tu je la ya. Menarik bukan
yang simple tu la yang sedap.Lya memang suka sangat
kalau yang simple dan mudah ni.


Wassalam

Terima Kasih

26 ulasan:

  1. pancake paling simple!! best gila..senang sgtttttttttttttttt :) tq share lya~

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum dan singgah pagi dik Lya...wahh...semua pun senang2....akak pernah cuba yg roti tu celup coklat cair dan gaul kat nestum...ranggup dan sedap..hehe

    BalasPadam
  3. Jap. Nak save page ni. Hihi
    Nnt dtg rajin boleh buat.rasa mcm nk try buat pancake tu and cupcake

    BalasPadam
  4. wah asha..bestnya..thanx 4 sharing asha..leh try buat kat irfan ni...

    BalasPadam
  5. easy peazy hehe sy share link entri akak yg ni kat fb sy

    BalasPadam
  6. pancake dengan buat cookies tu mudah sgt..nk cube la..hihi

    BalasPadam
  7. teringin nak cuba yg no.1 tu..as a breakfast..mesti sedap..
    yg muffin nutella tu penah cuba tp kukus..janji boleh..

    BalasPadam
  8. eish!
    no 1 tu
    nk try buat la
    thanks :)

    BalasPadam
  9. Thanksss kak! Pasni nak try. Yeayy. Hihi

    BalasPadam
  10. Simple dan menarik... boleh cuba nanti... :)

    BalasPadam
  11. Lebih baik masak yang macam ni daripada asik shortcut makan maggi kan..hehe
    Akak TAG Lya

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    BalasPadam
  12. Hbis la kalau dpt kt anak solehah saya nih.. Heheh

    BalasPadam
  13. salam. waahhh macam sedap ja ni dear..

    BalasPadam
  14. wow lya...teruja..macam best sgt2 nie...hehe

    BalasPadam
  15. Memang simple aje kan???
    Harap2 la ada masa & cukup bahan nak mncuba..kiki

    BalasPadam
  16. Wahh... mudah & sedap.. Menyelerakan.. :)

    BalasPadam
  17. aloooo sedapnya,nak cubalah nanti...

    BalasPadam
  18. oh ada juga sha nmpk ni d fb mmg simpla ja kan..hihihih..mau ditry ni

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign