Halaman

Follower Blog - 1078 Bagaikan Mimpi Dapat Capai Banyak Ini

Asha Lya | Januari 21, 2016 | 14Komen | >
Assalamualaikum
Sementara ada idea ni kita up lagi seketul entri.
Santai2 petang, semenjak dua tiga menjak ni nampaknya blog lya ada pengunjung2 baru. Pengunjung2 lama yang masih setia di sini terima kasih banyak2 taw, sayang korang semua tak kira baru atau lama. 

Dekat 4 dekat berblogging pengunjung blog silih berganti, ada yang datang dan pergi. Ada yang dah lama tak dengar kabar, da banyak menyepi dari dunia blog. Masing2 pun da life sendiri kan, ada komitmen.






Dari 0 - 1078 bukanya mudah nak capai tahap macam ni. Kita bukan kejar follower atau populariti pun, dapat capai ke tahap ni pun syukur alhamdulillah. Dulu masa mula2 ada blog, ingatkan tak ada orang nak jadi kawan kita. 
Betu la pepatah kata " Rajin Berusaha Tangga Kejayaan ". Kunci utama pokoknya kena rajin la kan. Buat apa pun kena rajin barula membuahkan hasil kan. Macam memasak, kalau rajin masak kenyangla perut tapi kalau malas jawabnya lapar la perut hihi. Ok la panjang plak cerita petang2 ni. Sekian jumpa lagi bye.


Wassalam


Terima Kasih

14 ulasan:

  1. kannn hihi dulu mcm hm takde followers langsung. sekarang mcm wow! hihi alhamdulillah! :D

    BalasPadam
  2. tahniah....nampaknya ramai dah sedar kewujudan asha dalam dunia blogging ni ..keep up a good work dear..

    BalasPadam
  3. Hi tahniah..saya baru je nah add blogger akan tetapi tahap follow hanya 300,kena unfollow baru dapat add blog baru.hairan..

    BalasPadam
  4. Tahniah..semoga makin bertambah2..

    BalasPadam
  5. tu la, lya rajin update, hihihi

    BalasPadam
  6. rajin2 lagi update blog haai2 aku mai tau

    BalasPadam
  7. wah. sya lg la mcm mimpi nk capai followers byk tu. huhu

    BalasPadam
  8. tahniah..makin hari makin ramai yang kenal blog Lya..betul tu..kena usaha..lama2 makin ramai kenal..bukan untuk popular tapi sekadar rasa dihargai..:)

    BalasPadam
  9. tahniah lya.... makin popular lepas ni... (^_^)

    BalasPadam
  10. Meriah follower...moga makin maju ye dik...
    Nanti jangan lupa cik akak pula..hihi

    BalasPadam
  11. wahhh meriah follower.. terbaik kak... teruskan menulis.. maap lama tak berkunjung ke sini.. semoga senyum2 selalu..

    BalasPadam
  12. ramai dah kawan dia..tahniah lya..kipidap..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign