Halaman

Penghargaan

Asha Lya | Januari 14, 2016 | 18Komen | >
Assalamualaikum

Alhamdulillah masih da juga rezki lya di blog.
Ari tu terima parcel ni, lya sendiri pun lupa dari siapa pengirimnya, menang dari giveaway apa. Terima kasih banyak buat si pengirim atas hadiah ini.
Comel fridge magnet Penang. 



Bulan lepas juga lya sangkut menang hadiah topup dari blog cik akak.
Dah dapat hadiahnya.
Ada lagi beberapa ga lya menang  pun da ingat2 lupa da dari blog mana.
Terima kasih semua taw. Sekali sekala rajin juga join giveaway dari rakan blogger ni.





Bertambah lagi koleksi fridge magnet lya.



Wassalam

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. ibu ainul,alif dan aisy sy bg harap terima lah yer seadaannya..maaf sgt lewat hantaq

    BalasPadam
  2. Best tu dapat banyak hadiah...sapa nak bagi kan ..

    BalasPadam
  3. saya pun dah mula kembali join GA selepas berehat beberapa bulan..heheh..harap2 ada la rezeki untuk saya..:)

    BalasPadam
  4. Tahniah Lya :) Seronoknya. Rezeki.

    BalasPadam
  5. Tahniah Lya :) Seronoknya. Rezeki.

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah dan tahniah dik lya...cantik fm tu...bertambah lagi koleksi fm dik lya ni....

    BalasPadam
  7. Congrats, Lya. Cantik bebenor fm tuh :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign