Halaman

Tempahan Label Tag Di Maya Branded Solution

Asha Lya | Januari 09, 2016 | 10Komen | >
Assalamualaikum

Alhamdulillah penantian penuh dengan kesabaran .
Akhirnya label tag jenama lya da selamat sampai semalam.
Lepas ni hasil kerja tangan lya dalam jahitan dah ada label sendiri dengan rasminya hihihi. Memang dah lama lya niat nak ada label tag jenama sendiri,
betul la orang kata kalau dah ada niat insyallah pasti akan tercapai dengan adanya usaha yang gigih gitu.




Kasi tunjuk belah belakang boleh :)
Lya tempah kat Maya Branded Solution.







Ari tu diorang ada buat offer last year rm270 1000pc. Banyak tuuuu mana nak cari semurah gitu, rebutla peluang yang ada. Banyak jugala tempat buat label lya da servay2 kat sini juga yang terbekenan. Kat atas ni fb diorang. 
Alhamdulillah setiap pertanyaan lya diorang balas. Design ikut kita punya suka.
Tak kira label untuk tudung, baju semua sama harga. Time tu offer la, sekarang tak pasti plak. Kira sangat2 berbaloi 1000pc tu tah bila nak habis gunanya hihi.
Maju setapak lagi. Ok la sekian corat-coret petang ni, bye.



Wassalam


Terima Kasih

10 ulasan:

  1. whoaaaaaa murah murah thanks share kak <3

    BalasPadam
  2. Salam singgah sini dik lya...Alhamdulillah dan tahniah...maju setapak lagi dan semoga makin maju dari masa ke masa....cantik tag jenama ya tu...

    BalasPadam
  3. Tahniah dan semoga terus berjaya

    BalasPadam
  4. Tahniah lya...
    Semoga dipermudahkan dan murah rezeki

    BalasPadam
  5. Wah..menarik nih...harap2 ade lagi promo nih..huhu

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah.. Tahniah lya.. Kita pun teringin jgk 1 hri nti ada rezeki mcm lya.

    BalasPadam
  7. untuk apa tag tu lya?buat product sndiri ka?wahh hebat lya skg hihih..smoga trus sukseesss

    BalasPadam
  8. tq share ..sebab Fida [un tengah carik org nak buat tag tudung..Insyaallah hujung tahun nanti akan keluar tudung sendiri..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign