Halaman

Kain Chiffon Crepe Soft

Asha Lya | Januari 22, 2016 | 4Komen | >
Assalamualaikum


Bersambung dari entri yang lepas sini. Kali nie Lya nak share jenis kain chiffon 
yang lya buat tudung seperti shawl. Lya biasa guna kain chiffon crepe soft sebab kain ni lembut, tidak mudah renyuk, beralun, terletak jatuh bila di pakai n tak jarang sangat.
Tudung kat luar Lya kurang pasti diorang guna material yang mana. Ada yang mahal ada yang murah. Kalau tudung branded tu dah sah2 la guna material yang mahal kan. Lya rujuk kat kedai yang biasa Lya beli kain ni memang sesuai untuk buat shawl. Jangan sampai tersalah beli sebab ada juga kain ni serupa tapi tak sama materialnya ada yang keras kejung, ada yang terlalu nipis. Harganya boleh tahan juga tapi tak adalah mahal sangat jika di bandingkan dengan kain silk diamond crepe italiano yang agak mahal.
Antara jenis kain chiffon crepe soft yang Lya gunaContoh kain chiffon crepe soft yang Lya dah buat Shawl
Lya letak soft sebab kain ni lembut hihi.Perancangan untuk akan datang Insyallah moga berjalan seperti yang telah di rancang. Hope perkongsian ni bermanfaat, mana taw ada rakan2 yang nak mulakan bisniss tudung kan tercari2 kain yang sesuai. Pemilihan material tu penting, ok la sekian perkongsian untuk hari ni.WassalamTerima Kasih

4 ulasan:

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign