Halaman

Jubah A Cut Untuk Kakak

Asha Lya | Januari 17, 2016 | 12Komen | >
Assalamualaikum



Seminggu lya jadi pengajar tak bertauliah kat umah kakak lya di kk.
Dia nak sangat belajar menjait baju. Kakak lya ada sorang jak.
Jangan kecam lya taw, kita just kongsi ilmu dengan kakak.
Lya ajar cara buat pola jubah dan teknik menjahit yang mudah2 jak.
Dapatla jahit 2 pasang jubah. 





Jubah A cut tangan lycra



Ini salah satu jubah yang lya jahit untuknya.
Nanti boleh pakai pegi umrah hujung bulan ini Insyallah.
Kain jenis sejuk bila di pakai. Lebih kurang macam kain satin valentino.
Ada nak tanya pasal ilmu jahitan ke taw apa2 boleh je kontek2 lya.
Insyallah kita share2 ilmu mana yang lya taw.
Sekian untuk hari ini.



Wassalam



Terima Kasih

12 ulasan:

  1. nice cut ! kain tu mesti best kalau pakai :)

    BalasPadam
  2. Cantik...kalau dekat dah lama akak tempah..hihi

    BalasPadam
  3. Cantik macam jubah yang dijual secara online tu.kaler pun lawa..pstt..cmna urusan asha ari tu? Ok suda?

    BalasPadam
  4. Lawaaaaaaaaaaaaaaaa hihihi <3

    BalasPadam
  5. Comelnya, ni kalau Lya duk dekat kak ana nak juga belajar menjahit dengan Lya ni , boleh dapat side income :)

    BalasPadam
  6. Waa.. jadi cikgu menjahit. Cantikk! :) Anis ada tag Lya :) http://akhalilah.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

    BalasPadam
  7. cantekkknya..memang ok sangat..

    BalasPadam
  8. Cantiknya dik lya...InsyAllah ada kain akak...akak pun nak jahit jubah dekat lya...

    BalasPadam
  9. Salam perkenalan.
    wow....nice...nampak kemas....kalu dekat mau juga Lya ajar sy memotong dan menjahit......

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign