Halaman

Memola Kita Hari Ini

Asha Lya | Januari 04, 2016 | 14Komen | >
Assalamualaikum

Tugasan hari ni yang perlu di selesaikan.
Sebelum outstation next week,
rushing nak siapkan baju2 customer tapi sempat gi 
berblog kan. Blog kan sampingan, rehat kejap tengok blog.




Memola hari ni. Batik elsa cantik juga kain customer ni,
flowy2 gitu kainnya.


  
I LUV MY JOB


Wassalam

Terima Kasih

14 ulasan:

  1. Batil Elsa ? first time dengar... tak sabar tunggu end product dia.. hehe

    BalasPadam
  2. Selamat memola, Lya! :)

    Semalam kami ada duk tengok adik buat pola kat rumah.
    Tengok je la,, tak reti nak tolong sebab tak tahu.

    BalasPadam
  3. Salam.. selamat berkenalan, selamat memola..
    Lya KK kat mana? Memang ada kedai jahit or jahit di rumah saja?

    BalasPadam
  4. Da boleh tempah dekat lya ni :)

    BalasPadam
  5. Cantik kainnya dik lya...InsyAllah ada kain nanti nak jahit lagi dengan lya...hihi

    BalasPadam
  6. dah amik tempahan.. lepas nie bertambah la income..

    BalasPadam
  7. wahhh bagusnya..
    ain singgah sini yer :)

    BalasPadam
  8. Awal dah orang tempah baju raya..hihi..
    Good job dik

    BalasPadam
  9. teringat dulu mak jahit baju kami adik beradik.
    mak aida pakai kertas minyak.
    memang byk la pola ada kat umah :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign