Halaman

Pantai Teluk Likas Kota Kinabalu

Asha Lya | Januari 25, 2016 | 10Komen | >
Assalamualaikum


Cerita Sabtu yang lepas. Dating dengan husband kat Pantai Teluk Likas.
Sebenarnya ada temujanji dengan blogger Eca. Buat masa ni dia da kurang aktif di blog. Sementara tunggu si Eca kita jalan2 dulu sekitar pantai.





Seekor jerung tedampar tengah kelaparan hhaha.
Kreatif diorang ni buat replika jerung guna botol2 plastik mineral yang di recycle. Syabass!!!




Kebiasaan ramai pengunjung datang berpiknik kat sini.
Tapi hari tu macam kurang. May b angin kuat sangat hari tu.






Suasana Pantai bersih dan selesa.
Tapi satu kejadian yang tak di ingini telah berlaku.

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^






Sepohon pokok telah tumbang akibat di tiup angin yang sangat kuat.
Mujur tak ada sebarang kemalangan berlaku.
Waktu tu kitaorang jauh dari kawasan pokok2 tu.
Syukur alhamdulillah selamat. Bahaya ehhh pokok2 besar ni, lebih2 lagi kalau da angin kuat. 
Tidak lama lepas kejadian si Eca pun sampai. 
Ada yang dia nak minta tolong kat Lya, tunggu next entry la ya kita cerita.
Ok bye.



Wassalam

Terima Kasih

10 ulasan:

  1. tempat menarik.ya musim berangin .;)

    BalasPadam
  2. kuatnya angin sampai pokok leh tumbang

    BalasPadam
  3. waaaaaa angin bebetul kuat tu.
    and bestnyaaa gi pantai hihihihi rinduuuuu

    BalasPadam
  4. sebab duduk ruma ja nda tau pulak ada pokok tumbang area sana. wahhh..jumpa tak ajak huuhu :(

    BalasPadam
  5. Salam singgah sini dik lya...cantik pantai dia ni...akak baru sekali jer datang kat situ...rindu pula nak gi dating juga dengan hubby....hihi

    BalasPadam
  6. Salam singgah...wah kuatnyer angin..

    BalasPadam
  7. Menarik betul replika jerung tu kan,..

    BalasPadam
  8. Wah...desaru ke apa yang cik akak penah pergi....memang best..pantai tu banyak orng jual jagung dan sea food...memang best...teringin nak melancong gi sabah lagi

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign