Halaman

Pantai Tanjung Lipat Likas

Asha Lya | Januari 12, 2016 | 16Komen | >
Assalamualaikum



Kalau datang pi bandar kk, kitaorang akan selalu
menyinggah sini. Bukan selalu pun dapat tengok laut pantai.
Selain kat pantai tanjung aru, kat sini la kitaorang lepak. Kawasan ni ada trek tempat orang berjogging. Kebetulan cuaca pun ok cerah kan, sebelum pi makan kita tengok sunset dulu. 






Dating duduk2 di tepi pantai






Sunset sekitar pukul 5 lebih






Bangunan yang ada berhadapan trek 



Tempat ni da banyak yang berubah, suda makin maju.
4 tahun yang lepas sekitar 2011 tak ada ni semua, sedar tak sedar dah banyak perubahan. Rindu kenangan waktu masih bujang muda2 dulu. 
Ehh sekarang dah tua, ku sedar hhaha. Ok bye



Wassalam

Terima Kasih

16 ulasan:

  1. hehe. tua jangan sebut tau :D haha. lya PG tag kat sini ye :)

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

    BalasPadam
  2. Bestnya...akak suka tengok sunset & sunrise tepi pantai....subhanallah... cantik sgt ..:)

    BalasPadam
  3. Haritu pergi pntai klebang pun dpt tgk sunset.. Teruja sngt..

    BalasPadam
  4. AREA MANA NI .. ARI TU WAKTU PI KK JUMPA PANTAI KAT AREA AIRPORT TU JE

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ne kat tg.lipat likas.. datang la lihat keindahan alam dan bagunanan kat cne

      Padam
  5. Kalau Nurul balik kg, kadang kalau ade masa, gi makan kat Tanjung Lipat ni.. tempat yang romantik tu..lampu lilin atas meja.. sweet! :)

    BalasPadam
  6. Bestkan lepak sna asha..wana jrg singgah sna..slalu limpas ja..kalo pntai tg aru wana pegi..tp x la slalu..

    BalasPadam
  7. Subhanallah..Canteknya sunset..
    indah sangat..

    BalasPadam
  8. Tua ke..muka macam 18 tau..hahhaha

    BalasPadam
  9. eh lya p kk ka?bestnya jln2 ni port sha jogging hihi

    BalasPadam
  10. Cantiknya dik lya...akak belum pernah lagi pergi kat tanjung lipat likas ni...

    BalasPadam
  11. lama ndak pergi sini, last p pun hujung tahun 2014 ^^

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign