Halaman

Tempahan Baju Sedondon Majlis Kawin Sahabat

Asha Lya | Januari 18, 2016 | 9Komen | >
Assalamualaikum



Selamat berhari isnin semua sahabat. Kebiasaan Isnin ni mood nak buat keja tu 
memang di awang-awangan. Ehhh jangan begitu, mulakan hari nie dengan senyuman :)) taw. Sabtu lepas lya agak sibuk temankan bestie lya pergi ronda2 cari kain nak buat baju familynya untuk majlis kawinnya bulan Jun ni, sedondon gitu. Kan penyakit sedondon tu kian menular. Bestie lya ni berbangsa Dusun Tambunan, kitaorang da lama kawan sejak zaman study lagi. Walaupun kitaorang berlainan agama dia non muslim kitaorang tetap saling menghormati pegangan agama masing2. Kita kan satu Malaysia hihi. Akhirnya dia nak tamatkan zaman bujangnya da.






Tema diorang gold n gincu ehh tak tak gold cream la kihkih







Contoh Patern dress yang menjadi pilihanya



Alhamdulillah rezki tu datang dengan sendirinya. 
Kena siapkan sebelum bulan Mei, ada la dalam 17 pasang gitu, Insyallah.
Tempahan raya pun lya da open sekarang, close bulan April. Bulan puasa lya nak rehat, Insyallah. Kita hanya merancangkan tapi Allah yang tentukan semuanya kan, Wallhualam.



Wassalam


Terima Kasih

9 ulasan:

  1. wah...17 pasang gitu....
    murah rezeki lya..
    selamat menjahit lya..

    BalasPadam
  2. cantiknya pattern dress tu :) alhamdulillah murah rezeki

    BalasPadam
  3. kena tempah dah baju raya klu cmni

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah rezeki. Semoga terus dimurahkan rezeki..

    BalasPadam
  5. 17 pasang? waaa. murah rezeki lya :)
    ok. teruskan usaha lya tau. jangan mengantuk pula time jahit kain tu :)

    BalasPadam
  6. rezeki mencurah2..alhamdulillah..btw singgah sni..

    http://byshaz.blogspot.my/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    BalasPadam
  7. Salam singgah petang dik Lya....Alhamdulillah dan tahniah dik...semoga sentiasa di murahkan rezeki lagi...amin..

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah..Lya..banyak tu..hehe..
    simpan duit bnyak2 lYa..nanti boleh buka kedai pulak..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign