Halaman

Shopping Bag Di Lazada

Asha Lya | Januari 08, 2016 | 12Komen | >
Assalamualaikum



Setelah sekian lama menunggu kehadiran barang
yang lya beli kat lazada, akhirnya kelmarin selamat juga sampai.
Mungkin sebab diskaun kot tu la lama nyampainya.






Ala beli beg jak pun seketul. Pestime beli kat lazada ni bab tu lya try beli
barang yang murah dulu. Ok la not bad tapi itula bekurun juga menunggu huhu. Bolehla muat wallet, hp n tab seketul2. 
Ok la bye



Wassalam


Terima Kasih

12 ulasan:

  1. kami tak pernah shopping di lazada..
    zalora pernah la 2x..hehehehe

    BalasPadam
  2. Comelnya beg asha..wana pun x pnah lg shopping d lazada..mau juga dtry ni nanti :)

    BalasPadam
  3. Cantik..simple je...pandai pilih

    BalasPadam
  4. cantik..lepas ni tiap2 bulan laa boleh ke Lazada simpan duit..hehehe

    BalasPadam
  5. Salam singgah sini dik lya...cantik lah...nak juga...

    BalasPadam
  6. Hahaha...cik akak pun selalu testing je beli barang online.,,
    Beli yang murah je..kalau tak sampai pun....rasa frust tu tak de dalam sangat..hihi

    BalasPadam
  7. cantiknya beg tu :) pernah beli barang kat Lazada juga. memang puas hati

    BalasPadam
  8. Tak pernah lagi shopping kat lazada

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign