Halaman

Blogger

Asha Lya | November 19, 2013 | 16Komen | >
Assalamualaikum

Selamat pagi rakan-rakan seperjuangan.


Persoalan di minda Lya???
Layak ke kita dipanggil Bloger...haha
Memang tak layak pun kan.
Kalau newbie sesuai la hihi...

Kita aktif baru dekat 3 bulan lebih.
Perkataan tu sesuai bagi mereka yang
dah lama berblog bertahun menulis.

Tapi syukur alhamdullilah.Lya banyak belajar itu-ini
semenjak berblog nie.Fikiran pun lebih luas.
Dapat ramai kenalan biarpun
hanya di alam maya.
 
Terima kasih banyak mereka yang sudi
berkawan dgn blog Asha Lya.

Wassalam


Terima Kasih

16 ulasan:

  1. Akak pun blogger juga kot hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe akak boleh dah dikategori blogger :)

      Padam
  2. morning asha :)
    tak kira newbie ke ape ker, since asha punya blog, that mean u are intitle blogger :) best kan jadi blogger :) hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah best nie..suka baca entri2 orang hehe..

      Padam
  3. oouhh..baru 3 bulan aktif ke? hehe sy pun baru ja yunk..ada la 3 tahun kut..atau kurang :)

    isi tabung ford ya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. lama tu..kita baru lagi sobs sobs :D

      Padam
  4. xkesah asha..3 bln tuhjangka permulaan nnti da lame byk laa followers..skg pn da gelaran blogger.

    BalasPadam
  5. newbies pon blogger jugak... happy blogging ye.

    BalasPadam
  6. semoga terus bersemangat untuk menulis.. akak pun kategori baru lagi walaupun blog dah lama buat.. sebab akak baru je aktif since awal tahun hari tu.. menabung inti.. :D

    BalasPadam
  7. akak ni dah setahun lebih pun follower still mcm newbie..hehehe..but,akak bersyukur sgt..

    BalasPadam
  8. once a blogger no matter sama ada you are newbie or not...you are a blogger...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign