Halaman

Dulu Lain Sekarang Lain

Asha Lya | November 28, 2013 | 11Komen | >
Assalamualaikum

Hai fellow mellow
Actually dulu-dulu kita gila 
sangat dengan drama-drama korea.
 Masih ingat lagi time zaman-zaman
remaja dulu.Sangup pinjam cd kawan
nak tengok cerita nie.

 Full house
 Winter sonata

Boys over floweer

Stairway to heaven

Nie antara drama-drama yang kita minat
& suka sangat tengok...
Tapi sekarang dah banyak beza, minat nak nengok
cerita korea tu dah makin
bekurangan atk taw la kenapa.
Mood tu dah hilang..dah pudar..






Terima Kasih

11 ulasan:

  1. Balasan
    1. dulu minat gila skrg dah betukar angin :)

      Padam
  2. dulu suka juga tengok.. tapi sekarang ni dah tak ikut.. menabung churp2.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah sis nak juga tengok drama2 korea nie tpi tak da mood suda :)

      Padam
  3. aefa dulu dan kini masih same.. minat~~ heheheh

    BalasPadam
  4. Abak layan gak citer korea... bgantung pada mood jugak..

    BalasPadam
  5. Akak lansung tak pernah layan drama korea.. tak tahu la kenapa.. huhuhu ;p

    BalasPadam
  6. np asha da xminat?tb kurg jugak tp klu da tgk xreti berhenti lak hehehe

    BalasPadam
  7. Boys over flower..wah...tgk jejaka2 kacak je sya ni.hehe

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign