Halaman

Musim Kenduri Kawin

Asha Lya | November 11, 2013 | 18Komen | >
Assalamualaikum
 
 
 Comel tak kami pakai baju kawin ;)
Saja letak nie comel

Selamat pagi Isnin
Hari ni macam layu-layu ja nakdatang kerja
apa pun tetap semangat.
Tak boleh dilayan sangat  ni perasaan.
Dua hari tak pose entri kat blog.
Merundum plak kan, sedih.

Kita balik kampung banyak 
sangat majlis kenduri kawin sana-sini.
Semalam Lya pergi majlis kawin saudara
jiran sekampung juga.
Alhamdullilah ramai kawan-kawan yang
suda mendirikan masjid

Kepada pengunjung blog Lya
nak ucapkan bebanyak terima kasih.
Lya minta maaf tak sempat nak  terbalas komen.
Kalau sempat hari nie Lya nak BW.
Selamat bekerja

Wassalam

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. Dekat nak start cuti sekolah maka bermulalah kenduri kendara. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah kan sana-sini jemputan kawin

      Padam
  2. adik akak bila lagi...hihi...
    jangan tunggu cik akak sudah...
    mahu bertanduk kalau tunggu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah in progress hihi..
      nak tunggu cik akak la dulu nie :)

      Padam
  3. lepas ni adik la pula.. hehe.. singgah menabung digi&sony.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe trima kasih sis aiza :)..stay tune

      Padam
  4. dah lama tak dapat undangan kawen...hihihihi....yang ada pun tapi jauh2...adoyaii..

    BalasPadam
  5. bila tiba cuti sekolah maka tibalah juga musim kahwin

    BalasPadam
  6. Mmg musim org kawin. Vee pn lps ni berderet je wedding nak kena pergi. Hihi.. Slmt bekerja :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe samala sana-sini kan musim :)

      Padam
  7. Happy working lya.. hujung tahun memang musim kawin la lya....=D

    BalasPadam
  8. Selamat berkeja lya..knyang prut mkn nasik mnyak la cenggini..hehe

    BalasPadam
  9. like the funny picture,cant stop laughing at it,matches with the post

    BalasPadam
  10. hujung tahun, cuti sekolah...sgt la sinomin dengan org kawen

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign