Halaman

First Aid Kit

Asha Lya | November 13, 2013 | 22Komen | >
Assalamualaikum

Salam Rabu
Wordless Wendnesday
Kena juga selalu update benda kat dalam nie

Terima Kasih

22 ulasan:

  1. penting benda ni
    memng patut di update selalu
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no 222

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam perkenalan...kita done follow :)

      Padam
  2. alya bhgian safety ke?brg2 dlm ni kekadnag bile da xupdate mmg byk le expired nyee

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah kalau tak update kang berhabuk benda kat dlm tu :)

      Padam
  3. sediakan payung sebelum hujan.. menabung shell, inti&makan chipsmore.. :D

    BalasPadam
  4. tak pernah ada pon kat kotak nih. huhu

    BalasPadam
  5. Jgn lupa letak minyak cap kacak.:D

    BalasPadam
  6. betul memang sellau check.. nampak remeh tapi, amat berguna..

    BalasPadam
  7. benda ni memang penting tapi ramai plak org yang memandang enteng ^_^

    BalasPadam
  8. betul..selalu plan nak beli..tapi tak beli2 lgk..hehe

    BalasPadam
  9. hemm.. baru tersedar.. kat umah ni xde pun 1st aid ni.. aduhh.. kena adakan jugak ni. bahaya kalau apa2 jadi mana nak menggagau ubat2, tisu2..dan bandage semua.. adoi

    BalasPadam
  10. barang2 dalam first aid kit kena sentiasa dipantau expiry date-nya...

    BalasPadam
  11. betul kan asha, bila2 masa je kita perlukan benda ni
    so sume brg kena complete

    BalasPadam
  12. sejak anak akak jatuh motor hari tu,akak memang sediakan 1st aid ni sis..serik tau masa dia jth ubat2 semua tak tau leatk mana..penting sangat2 ni sis..tapi pastikan brg2 kita simpan tu tak expired...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign