Halaman

Motivasi Pagi Khamis

Asha Lya | November 21, 2013 | 18Komen | >
Assalamualaikum

Gambar kredit gugle

Insyallah Gunakanlah anugerah yang 
diberi oleh Maha Pencipta dengan sebaik-baiknya
 Perkongsian untuk kita semua & peringatan untuk diri Lya juga.

Wassalam


Terima Kasih

18 ulasan:

  1. lg satu sebab lidah tu merupakan senjata yg paling tajam.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah sangat berbisa bagi yang tak menjaganya

      Padam
  2. betul tu adik.. perkongsian yang baik.. menabung inti.. :D

    BalasPadam
  3. Semoga sentiasa menjadi peringatan buat semua.. menabung sunsilk sini.. :)

    BalasPadam
  4. setuju.. kurangkan bercakap & banyakkan mendengar.. :D

    isi tabung nuffnang d sini.. ^__^

    BalasPadam
  5. betul kan.. kalau difikir2 anggota bdn semua ada dua.. tp kenapa mulut ada satu jer.. sebab yg satu nie lah yg paling ssh nk jaga...

    BalasPadam
  6. balas kunjungan ke sini.. jauh perjalanan, luas pemandangan bak kata pepatah..

    BalasPadam
  7. info yang menarik yunk...nak jaga mulut ni memang payah kalau dah bercakap..kena jaga hati orang sebelum berbicara.

    BalasPadam
  8. hargai nikmat yan ALLAH berikan :)

    BalasPadam
  9. Nice sharing :) btw SM done follow sini, jemput singgah ke blog kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2013/11/pengalaman-sepanjang-berada-di-ktho.html

    BalasPadam
  10. aah kan asha bykkn mendengar
    motivasi yg bagus ni
    isi tabung nuffnang sini-inti

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign