Halaman

Thank You

Asha Lya | November 03, 2013 | 18Komen | >
Assalamaualikum
 
Selamat berhari minggu
Syukur alhamdulillah kehadrat ilahi.
Blog Lya kini suda boleh berjalan
perlahan-lahan
walaupun masih bertatih.

Dari belajar bertiarap,
dah boleh merangkak
and then sekarang dah boleh
bertatih walaupun perlahan.
Berkat kesabaran
pasti akan dibalaskan.

Dari tak ada kawan sekarang
suda punyai kawan walaupun hanya
di alam maya.Syukur sangat.
Kalau kat alam sebenar Lya memang tak banyak
kawan.Banyak kawan pun time study ja.
Memasing suda punyai life sendiri.

Melalut plak kan hehe..
Lya ucapkan banyak terima kasih
rakan bloger yang banyak support blog kita.
Antaranya
 Cik akak,Mizz Aiza,Kisah Si Dairy,Mama,Fais Ska,Acik,
Kak Ina,pcl,Dik an,Djh,Mr.Secretary.Hunyeda,Cik itah,Sis Kathy
Sebenarnya ramai yang tak tersebut Lya minta maf
Koranag semua kawan Lya dunia khirat insyallah.

Terima kasih juga yang follow blog Lya.
Tanpa korang blog nie umpama sebatang kara
la jawabnya.

Love u Blogger 

Wassalam


Terima Kasih

18 ulasan:

  1. selamat berhujung minggu ya asha :)
    ok, PG tak ambik hati sbb nama PG tak di sebut. ahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. dtg nak ajak thor terbang :D

      Padam
    2. kita ada senaraikan pg kat bloglist kita hehe

      Padam
  2. tahniah...same lah ngan dayat ni :( hehehehe... Fighting Lya !!!!

    BalasPadam
  3. cik akak pun masih dalam proses belajar dear :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya tapi cik akak udah bertapak setahun..kita baru nak belajar hehe

      Padam
  4. jom sama2 kita belajar dan support di antara kita... ^_^

    BalasPadam
  5. sama sis..akak pun msh dlm proses lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sis kathy blh dikira otai suda hehe..taka apa selagi kita mampu bljr tetap diteruskan kan sis

      Padam
  6. Jom kita kawan2 lya...sya pun bru je join dunia blog ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe kita suda jadi kawan suda nie..:)

      Padam
  7. salam...saya pon masih baru lagi..harap boleh lah support sesama kite ye!! :)

    BalasPadam
  8. terima kasih juga kerana adik selalu berkunjung di blog akak.. akak pun masih belajar lagi.. sama-sama kita menyokong antara satu sama lain..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign