Halaman

Kalau Aku Kaya....

Asha Lya | November 16, 2013 | 17Komen | >
Assalamualaikum
 
 
Kalau aku kaya hari-hari makan roti kaya..
Kalau aku kaya tak payah datang kerja..
Kalau aku kaya shoping sini sana...
Kalau aku kaya bantu orang-orang susa...

Haha sja-sja nak hiburkan hati
di hujung minggu..
 
Bukan mudah nak jadi kaya-raya kan
tanpa usaha yang gigih semangat yang kental..
rezeki takan dtg bergoleh tanpa usaha..
(peringatan utk kita)
 
Gambar tak ada kaitan..sebab pooh tu comel letakla kat situ hihi

Wassalam

Terima Kasih

17 ulasan:

  1. hikhihik
    org mmg nak jadik kaya bantu org tak kaya tapi kadang2 bila dah kaya lupa diri
    hope kita jadik kaya dan tak lupa diri ..amiiiin :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah takut nak jadi kaya..t kaya hutang plak :D

      Padam
  2. Kalau akak kaya akak nak gi sabah jumpa adik hahaha

    BalasPadam
  3. Klu lya kaya.nanti jangan lupa saya..hehe

    BalasPadam
  4. Kalo akak kaya..entah la..belum terfikir nk jd kaya lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe yla akak putri :)..amin mudahan

      Padam
  5. heeee.. kalau teman kaya... nak bina istana kucen.. heee... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. t teman letak kucing teman kat istana tengkubutang :D

      Padam
  6. Salam, Ada syarat tambahan oleh sponsor Giveaway Tengkubutang, sila klik link dibawah ini untuk laksanakan.. sila check samada anda telah memenuhi syarat2 penyertaan Giveaway 1 Year Blog Tengkubutang, Bagi yang telah laksanakan tanggungjawab u olls, sila abaikan mesej ini.. =) .. rQ

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/syarat-tambahan-bagi-peserta-giveaway-1.html

    BalasPadam
  7. Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
    Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
    Terima kasih sudi tolong :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. Haha.. akak pun klu ble nak kaya.. ble hari hari blogwalking sini sana tak payah kerja.. hehe..

    BalasPadam
  9. hehe....kalau aku kaya..aku mahu pergi melancong..hee...cute pic pooh itu..saya peminat tegar pooh...ingat ieda,, ingat pooh..heeee

    BalasPadam
  10. kalau akak kaya akak nak pergi haji dan umrah..hehehehe..

    BalasPadam
  11. kalau akak kaya nak juga pergi melancong.. :D

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign