Halaman

Ephyra Idaman Saya

Asha Lya | November 07, 2013 | 20Komen | >
Assalamualaikum

http://www.eyriqazz.com/2013/11/contest-ephyra-idaman-saya.html
Klik banner


Masih ada yang tertanya-tanya mengenai produk Ephyra.
Produk pemakanan  yang tengah HOT sekarang.
Mula-mula Lya tak taw sangat mengenai produk nie
So research kat google.Ramai sebenarnya yang suda menggunakan
Produk nie.
  
Sebenarnya Lya ada mengalami masalah
lingkaran kat bawah mata (eyebag)
dan masalah keguguran rambut.

Pelbagai cara yang suda Lya
Lakukan tapi imbuhannya tetap masih sama.
Kalau diberi peluang Lya nak cuba guna produk nie.
 Tagline Epyhra plak "Mencungkil rahsia di sebalik keserian menyeluruh"
Keserian bukan hanya dari wajah tapi juga keseluruhan dalaman anggota badan.

Apa itu Epyhra?
Ephyra ni adalah minuman kesihatan yang bukan sahaja mengandungi kolagen tapi mengandungi 8 lagi ramuan untuk melengkapkan keperluan semua wanita dan lelaki.
Epyhra ni dikeluarkan oleh Oceanlife Marketing.  

Antara Kandungan Epyhra

 1.Kolagen Ikan Laut Dalam
- kolagen tulen yang dihasilkan daripada spesis ikan putihlaut dalam dari PERANCIS
- Mengembalikan keremajaan kulit anda
- Mengandungi agen antioksida semulajadi yang melindungi sel-sel daripada radikal bebas.
- Menyokong penambahan lapisan kolagen untuk mengekalkan keanjalan kulit yang sihat dan dan tegang.


2. Buah Acai
- Buah Keajaiban dengan manfaat yang besar, seperti anti-penuaan, anti-bakteria, anti-kanser, anti-radang dan  menguatkan sistem kardiovaskular
- Kaya antioksida, mampu untuk mengurangkan risiko mempunyai kanser dan membantu melambatkan proses penuaan.
- kaya dengan sumber vitamin dan mineral, termasuk kandungan tinggi omega 6 dan omega 9
- Kaya dengan serat pemakanan, membantu untuk meningkatkan kesihatan sistem kardio vaskular, saluran penghadaman dan membantu mengawal paras kolesterol.

3. Gam Akasia
- Membantu meningkatkan tahap kolesterol HDL (kolesterol baik) dalam badan
- Membantu menyingkirkan toksin berbahaya yang terkumpul dalam sistem pencernaan
- Kaya dengan Serat yang menyerap toksin yang kemudiannya dikeluarkan melalui proses penghadaman

4. L-glutathione
- memperbaiki kulit untuk menjadi lebih lembut,halus dan dan lebih muda
- Satu agen yang kaya antioksida yang melindungi kulit terhadap kerosakan sel hasil proses pengoksidaan sekaligus melambatkan proses penuaan.
- Mengurangkan proses pembentukan pigmen , memberikan kulit anda penampilan yang lebih cerah dan berseri
- Membuang toksin dari dalam badan untuk meningkatkan sistem imunisasi

5. Asthaxanthin
- Memulihkan kesakitan sendi,sakit otot dan arthritis.
- Sangat bagus untuk mengurangkan kedutan dan garis halus, meningkatkan tahap kelembapan dan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih halus dan cerah berseri
- Meningkatkan daya tenaga dan stamina dalam badan

6. Serbuk tomato
- Mengandungi banyak vitamin A dan C
- Berkhasiat tinggi untuk meneutralkan radikal bebas yang berbahaya dalam aliran darah
- Membantu pesakit kencing manis untuk menjaga tahap gula darah mereka di bawah kawalan
- Vitamin A dalam tomato akan membuat rambut anda kuat dan berkilat,juga bagus untuk mata, gigi dan tulang.

7. Acerolla ceri
- Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan , menguatkan hati, memperbaiki keadaan kulit  dan meningkatkan keupayaan badan untuk memulihkan dan memperbaharui tisu dengan cepat
- kandungan vitamin C yang tinggi dapat meransangkan pembentukan kolagen dalam badan, yang dapat menggantikan sel kulit menjadi sihat, halus dan lebih anjal.
- Membantu menguatkan sistem imunisasi dalam badan dan melindungi daripada penyakit kardiovaskular dan  masalah mata

8. Marigold bunga ekstrak
- Mengandungi pelbagai  karotenoid antioksida
membantu melindungi sel-sel daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas, atau molekul berbahaya.
-berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit radang, kulit berjerawat dan eczema
- Menstabilkan kelembapan pada kulit anda, sekali gus ini bermanfaat bagi mereka yang mempunyai kulit yang sangat kering dan sensitif

9. Superberry
-diketahui mengandungi kandungan antioksida yang sangat tinggi.
-melindungi sel dari pengoksidaan dan meneutralkan radikal bebas.
-sumber terbaik untuk Vitamin C, Zat Besi, dan Potassium.

 EPHYRA memperbaharui dan melindungi kulit anda dengan 2 kunci bahan utama

1.Memperbaharui
·         Kolagen
- Menyokong struktur kulit untuk memperbaiki tona kulit, keanjalan, tekstur dan membantu anda kelihatan lebih muda
-Membantu melegakan kesakitan tulang dan sendi, dan menguatkan rambut dan kuku
- Menyuburkan kulit untuk mencegah penuaan, mengekalkan keanjalan kulit, mengurangkan kedutan dan  garis halus dan seterusnya melambatkan proses penuaan.

2. Melindungi
·         Acai Beri
·         Akasia Gam
·         L-Glutathione
·         Astaxanthin
·         Acerolla Ceri
·         Ekstrak Bunga Marigold
·         Serbuk Tomato
·         Superberi

- Melindungi sel-sel  terhadap proses pengoksidaan yang merosakkan yang menyebabkan pertambahan melanin pada kulit (pigmentasi )

-Mencipta proses putaran antioksida , iaitu satu proses di mana agen antioksida bekerjasama untuk memaksimumkan pembaharuan sel-sel baru yang sihat dan melambatkan proses penuaan.
- melindungi anda terhadap tekanan pengoksidaan yang menjadi punca utama penyakit-penyakit berbahaya seperti penyakit jantung, kanser, arthritis dan lain-lain.

Antara Kelebihan Produk Epyhra


Antara testimoni pengguna Epyhra

 Nak tahu lebih lanjut mengenai testimoni boleh klik

 Duta Produk Epyhra
Memey Suhaiza & Suaminya Norman Hakim
juga menggunakan produk ini 
 


Produk Epyhra juga mendapat kelulusan


Bagi yang ingin mencuba produk ini tanpa was-was
Boleh melayari

Official Website : www.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com

P/S 
Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz dan ditaja oleh Oceanlife2u.com

Terima Kasih

20 ulasan:

  1. Hi..was here today..have a nice day Friend...visit back please to Bahrain

    BalasPadam
  2. wahhh...mcm best ja produk ni..dah masukkan dlm bloglist

    BalasPadam
  3. pemes produk ni
    mmg byk manfaatnya
    isi tabung nuffnang sini-sony

    BalasPadam
  4. macam menarik..selamat mencuba Asha....

    BalasPadam
  5. wah cik akak nak try gak. le...hihi...
    mahal ke dik..hahaha

    BalasPadam
  6. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dan dapatkan FREE Body Shop shower cream / body butter!

    Harga MENARIK menanti anda!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam
  7. Tahniah, anda antara 20 terawal join contest ini dan memenangi pek percubaan (10 sachets) ephyra..

    E-mailkan ur name, blog url, phone number, dan alamat ke eyriqazz@gmail.com untuk diposkan hadiah...

    BalasPadam
  8. Assalammualaikum...

    review produk yang terbaik..

    mselim3

    pls: moga anda berjaya k... mselim3 nak promote produk yang kureng sikit...

    BalasPadam
  9. dh ramai yg bercerita pasal ephyra ni... teringin jgk nak mencuba...dh terlanjur ada contest ni boleh la try nasib.... good luck ye..

    jemput singgah www.ziefauzi.com

    BalasPadam
  10. banyak khasiatnya.. all the best adik.. :D

    BalasPadam
  11. Good luck untuk contest ini ye :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign