Halaman

Beronline Dengan Mrs.Red

Asha Lya | Ogos 27, 2014 | 25Komen | >

Assalamualaikum



Sejuk kat sini hujan turun sejak tengahari tadi wuwuwu. sejukkkkk...
Oleh kerana pc Lya kat office nie agak lembab sikit dah.
(padahal memang dah lembab yang amat pun)
Terpaksala Lya guna Mrs.Red ni nak
wat entri or bw kat blog kesayangan, lagi mudah plak sebenarnya.




Tak payahla bagi tunjuk mukanya dia malu la kihkihkih.


Lya baru lagi guna ni Mrs.Red.Adalah dalam 3 minggu macam tu.
Hf biasa-biasa je masih mampu milik. Kiranya masih baru la masih bau kedai wewewe.
Ipad Lya En.suami guna tak pe la dah hidup berumahtangga ni
kenal kongsi-berkongsikan. Tak luak pun hihihi.
 Ok la stop merapu di office yang sejuk umpama macam korea-korea gitu.



Wassalam

Terima Kasih

25 ulasan:

  1. Sally kat rumah pun pakai phone je...sbb malas nak bukak laptop kadang tu :P

    BalasPadam
  2. Sama dgn akak...laptop dah rosak jdi on guna tab jer...comptr kat ofis tak boleh guna untk on sb bos marah...haha...

    BalasPadam
  3. Yeke, pakai fone lebih mudah berblogging? Nak cuba lahhh...
    p/s: hp apa lah tu :D

    BalasPadam
  4. Lya...
    K nurul datang ni... huhu, lama x terjah sini...
    Wah, pakai hp baru yer... sweet kaler...
    k nurul kalau kat rumah pakai phone je online...
    tapi tulaa, baru je terjah satu dua blog, anak2 dah mintak nak main huhu...

    BalasPadam
  5. Za guna handphone untuk fb,twitter ja..kalau update blog,dekat laptop..hehe

    BalasPadam
  6. guna HP lebih senang nak berblog, tp akak tak berapa selesa, hihih

    BalasPadam
  7. Eh eh..sama la kita kak Lya. Hehe..ana pun selalu on blog kat fon. Senang. Mane2 je boleh bw. Tak gitu kak?

    BalasPadam
  8. Guna SP kalau nak blogwalking je..

    BalasPadam
  9. Guna hp utk blogwalking ok je, cuma agak slow sikit nak menaip... :D

    BalasPadam
  10. kita kalau kat ofis guna pc tapi kalau kat umah guna laptop. tapi kalau nak online instagram tetap guna phone

    BalasPadam
  11. ececeh...cik pinky yang memalu

    BalasPadam
  12. Wahh...hp baru..bau kedai lagi tu..hehe..

    BalasPadam
  13. best ke update gune hp.. mcm nak try je..hihi

    BalasPadam
  14. sama la kita..line dah capai quota maka kena on9 kat smartfon...

    BalasPadam
  15. Dik An kadang je guna phone . selesa guna laptop. besaq sikit ehehe...

    BalasPadam
  16. akak suka bw jer guna hp..kalau buat entri lebih selesa guna lappy..=D

    BalasPadam
  17. untung lah ada mrs red kesayangan buat peneman... hehehe

    BalasPadam
  18. bila guna hp untuk online terutama blogging memanglah terhad

    BalasPadam
  19. Wah..Dah ada gadget baru...Tahniah..Tahniah..huhu

    BalasPadam
  20. eh mcm pink color ja..hihi, xkisahlah hp apa..yg ptg dapat berhubung ngn org yg tersayang kan :D

    BalasPadam
  21. salam. red?? apasal aku nampak macam pink tu yunk hihi

    BalasPadam
  22. Cover phone sama je cam kta.. Merah jgk.. :)
    Sng bw pkai phone kn..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign