Halaman

Shopping Di Pixajoy

Asha Lya | Ogos 14, 2014 | 23Komen | >
Assalamualaikum


Nak dijadikan cerita Lya
sebenarnya malas nak keluar ke kedai pergi
cuci gambar.Terlalu banyak gambar especially gambar masa
Lya weeding ari tu.So kebetulan
Lya ada sign up di Laman Pixajoy.
Rasanya dah ramai tahu apa tu Pixajoy kan.
 Laman web nak buat photobook,photo print,poscard..



Pertama kali Lya cuci gambar


  http://www.pixajoy.com.my/affiliate-url?c=GEN300x250&b=PIXAJOY&i=96729&sign=46e843aa1a28510902ae83a9de71d0f8&f=wl

Kalau ada nak join pixajoy klik je banner kat atas ni
sign up free je.Meh la join sekali.Nanti ada promosi diorang
bagitahu juga tu melalui email.

 Minggu lepas punya promosi


Masuk ni dah dua kali Lya cuci gambar kat sini
lagi pun murah berbanding Lya cuci di kedai.
Selalu ada buat promosI.Nanti nak try buat photobook plak.



Wassalam




Terima Kasih

23 ulasan:

  1. Wah semua di hujung jari kan lya
    Malas nak gi kedai..klik2 je kat sini...
    Macam mana lak cara nya lya..teringin gak nak buat..hihi

    BalasPadam
  2. pixajoy ?? serius, ni ptama kali dgr.. huhu.. jap, nak google.,. haha

    BalasPadam
  3. so gmbr kite just send kat emel ke cmne lya?

    BalasPadam
  4. Menarik juga ni... nak google jap lagi...

    BalasPadam
  5. pernah buat sekali photobook untuk kaisara mmg cantik kualiti gambarnya..

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik Lya..bestnyer..akak pun bru tau ni..nk jgk cuci gmbr kalau mcm ni..hehe..

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik Lya..bestnyer..akak pun bru tau ni..nk jgk cuci gmbr kalau mcm ni..hehe..

    BalasPadam
  8. akak tak pernah try lagi shoppingkat pixajoy..nak try jugak la nanti lya..

    BalasPadam
  9. oh ye ke, mama ada mesin cuci gambar kat rumah ni, tapi tak pernah guna pun.. hadiah giveaway bro nasa hari tu

    BalasPadam
  10. akak guna jugak pixajoy ni, ada 3 coupon belum redeem lagi..ohh..seronoknya....

    BalasPadam
  11. OK ke guna Pixajoy ni? tak pernah cuba lagi..tQ sbb berkongsi maklumat ((=

    Salam Perkenalan ^__^
    http://inikisahaku-hairani.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. Wah best kan Lya ..akak pon ada buat poskad tuk ank2 kat pixajoy jugak...murah dr tempat lain ..

    BalasPadam
  13. akak pun teringin nak buat photobook :)

    BalasPadam
  14. Ajar laa care2nye. Nak jugak la main klik2 je. Hehe

    BalasPadam
  15. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. ooo pixajoy pun blh cuci gambar yer.. ingatkan photobook je

    BalasPadam
  17. jadi mudah dengan pixajoy..ramai dah buat kan..

    BalasPadam
  18. first time sebenarnya taw benda ni..

    BalasPadam
  19. akak dh jojn puxajoy tp blum.prnah gune khidmat diorg lg

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign