Halaman

Email Gmail

Asha Lya | Ogos 20, 2014 | 23Komen | >
Assalamualaikum

Setakat ni Lya ya ada 3 email.

* Email personal
* Email khas untuk blog
* Email khas untuk kerja kat office


 Lya tak pernah curang lagi guna email lain hheee.
Setia pada Gmail



Korang plak ada berapa email...ada sama macam Lya ke hheee


Nota : Sebenarnya tak tahu nak update apa so merapu je lebih kihkihkih
 Jadi juga satu entri kan kan



Wassalam


 

Terima Kasih

23 ulasan:

  1. Utk sosial ada 2. Satu gmail. Satu yahoo. Satu utk fb satu utk blog :)

    BalasPadam
  2. akak ada 2 email jer.. 1 personal..1 lagi ofis...=D

    BalasPadam
  3. High 5. Ada 3 email gak. Yahoo, gmail & email office.

    BalasPadam
  4. salam. ada 5 semuanya hehehhe....3 personal, 1 kerja dan 1 lagi...untuk blog :)

    BalasPadam
  5. ada 2 ja..yahoo untuk fb..gmail untuk blog..hehe

    BalasPadam
  6. Ana ade byk email, tp yg guna 3 email. Dan ade byk buatkan email org. Sampai tak terkira byk nye. Kih3

    BalasPadam
  7. dulu masa zaman muda remaja ada yahoo. dah lama pakai. lepas tu bila register gmail, terus sampai sekarang. emel personal, emel ofis, emel personal fb kedua. jadi ada tiga emel guna gmail jugak :D

    BalasPadam
  8. akak jarang guna gmail, sesekali je, tapi ada. Selalu guna yahoo

    BalasPadam
  9. Heheehe akak ada 3 ..satu untuk blog .. satu untuk Fb satu lagi untuk RASMI ..hehehe ..

    BalasPadam
  10. wahh lya...blog dah berubah wajah..hehe...wanie pun ada 3 emel juga...hee

    BalasPadam
  11. dik an ada dua je...satu yahoo untuk blog , fb , nuff semua tu....satu lagi baru create untuk urusan u...yg tu gmail hehe..

    BalasPadam
  12. mama ada 2 je,
    satu doraemonpinky, satu lagi norhasnizakhalid

    hihihi..

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum...akak dulu guna yahoo...start ada blog dah guna gmail...

    BalasPadam
  14. peluang perniagaan Dalam bisnes top up semakin meluas dan berpotensi berkembang maju dari masa ke semasa. Peluang perniagaan nie terbuka kepada siapa sahaja tanpa mengira had umur, kedudukan status, tidak kira anda bekerja tetap atau tidak. Ianya terbuka kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan secara kecil-kecilan atau besar-besaran. Boleh jadi suatu hari bisnes topup menjadi pekerjaan tetap anda.. dengan income yang anda puas hati.. IN SHAA ALLAH.. dengan usaha anda..Daftarlah sekarang !

    sesuai untuk :
    # pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
    # peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
    # penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
    # penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan

    MEMPERKENALKAN !!!
    Part Time Bisnes (Topup) - Pakej Agen..

    Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
    Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..
    YURAN PAKEJ

    AGENT (RM30.00)
    Produk Yang Disediakan :-
    * Maxis
    * Digi
    * Celcom
    * Umobile
    * Tunetalk
    * Xox
    * Merchantrade
    * Digissocial
    * Digisidd
    * Digibroadband
    * Molpin
    * Tron
    * Italk
    * Cib-Mall Pin
    * A-Cash Pin
    * Mcoins Pin
    * Njoi Flexi
    * Celcom Bill
    * Maxis Bill
    * Digi Bill
    * Umobile Bill

    Utility Bill :-
    * Telekom Bill
    * Astro Bill
    * Syabas Bill
    * Tnb Bill
    * Water Bill (Johor, Kelantan, Kuching, Melaka, Pulau Pinang, Pahang, Perak, Sibu)
    * Electricity Bill (Sabah & Sarawak)
    * Indah Water Bill
    * Unifi Bill
    * Sada Bill

    UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAN KERANA TERIKAT DENGAN KERJA

    BalasPadam

  15. salam, jemput join segmen aina.

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid.html

    BalasPadam
  16. Samalah.. ada 2 jugak. 1 utk media sosial & satu lagi utk hal2 yg penting2.. :D

    BalasPadam
  17. ada satu je emel...emel yahoo memang dah lama tak bukak...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign