Halaman

Misteri "Aircond"

Asha Lya | Ogos 12, 2014 | 29Komen | >
Assalamualaikum
 
 

Nak bagitahu ni Lya masih rasa kepelikan semejak dua menjak ni
kenapa "Aircond" kat office Lya ni
pandai "on" sendiri.Ada something ker...



Kebiasannya memang Lya la orang pertama
yang akan "on" aircond tiap-tiap pagi dan sebelum balik pun Lya
la juga yang akan "off" kan aircond. Sebelum ni tak pernah lagi mist.
Yang menjadi kemusykilan sejak minggu lepas
"aircond" ni asyik ber"on" je.Bukan satu semua aircond kat
office ni ber"on" bila Lya datang keja pagi.
Bilik meeting yang tak selalu di gunakan tu
pun sama juga...ermmmm




Apakah????
Terpaksa Lya tutup semua suisnya kat atas tu.
Macam misteri sudah ni.


Wassalam

Terima Kasih

29 ulasan:

  1. ada yang sampai dulu kot sebelum lya...takpun, semalam ada yang ON kan balik pastu lupa tutup...think positif ek lya...^_^

    BalasPadam
  2. Saja dia nak manja dengan lya lahn2..hahaha

    BalasPadam
  3. mase praktikal dulu pon anis penah kena.. huhu.. mungkin ade jenis aircond on sendiri kot.. :)

    BalasPadam
  4. salam dear..airkond rosak kut darl..takpun..ada hantu tolong on hhahahhaha

    menabung invest smart!

    BalasPadam
  5. ada setting kot kat remote tu..cer check

    BalasPadam
  6. misteri sungguh tu,,,betul la...cuba check remote tu balik

    BalasPadam
  7. ada org datang then lupa nak ttp..:)

    BalasPadam
  8. Hehehe tak tau nak cakap apa...maybe ada yg saja kot bukak semua aircond..

    BalasPadam
  9. setting masalah kot.. tapi kalo kerap mcm tuu mmg bdiri jugak bulu romaa.. mehehee

    BalasPadam
  10. ad jgak sorang kawan.. die pun pelik ngn aircond umah die.. nape lah on , of jee.. meremang bulu roma.. huhu.. btw .. klik iklan nufnang ^^

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum dan salam singgah selasa Lya..Takut jgk klu tertiba ada aircond boleh on sendiri...boleh lari ketakutan di buatnyer..hehe..

    BalasPadam
  12. Selamat pagi, Lya...
    A/c kat opis k nrl lagi misteri... tiap2 hari dia akan off sendiri & on sendiri ikut suka dia... time k nrl taip komen ni, ac ni dah off sendiri... 10 ke 15 minit lagi dia akan on sendiri... huhu

    BalasPadam
  13. Silap setting kot. Atau ade guard lepak2 situ ke, pastu lupe nak off. Haha..atau mungkin ade yg menunggu..eh eh..terseram plak. Keh3

    BalasPadam
  14. hmmm mungkin ada yg datang lebih awl. kalo bukan org mmg keja hantu la hihihi

    BalasPadam
  15. HI!! 안녕하세요~ we are twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~!!^^ twinscraftlife.blogspot.com

    BalasPadam
  16. kebetulan je tu. mana ada hantu reti tekan remote ekon... haha.. gurau je

    BalasPadam
  17. Sungguh.misteri.. maybe ada y balik lewat or ada y tpksa dtg kerja slps waktu kerja/mlm n lupa ttp suis aircond kot.. or ada y dtg lg awal.. lps tu kluar dr ofis pegi brekfes ke... xkan makhluk lain kot??

    BalasPadam
  18. Maybe kat remote tu ada setting time kot...tapi kan lya macam seram je Dik An baca ni tau huhu...

    BalasPadam
  19. Singgah menabung Taylor's untuk Lya

    BalasPadam
  20. Ayokk Lya..tak tahu..hehe...maybe dia dah jadi automatic kott...

    BalasPadam
  21. Misteri nusantara.. saja je dia nak bergurau kot huhu... wallahualam..

    BalasPadam
  22. He he... Mcm misteri je... Jeng jeng jeng...

    BalasPadam
  23. Ada yng tolong on off kn kut.. Think positive.. :)

    BalasPadam
  24. misteri2..fikir positif je..hehe

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign