Halaman

Penghargaan Kad Raya Tahun 2014 Dan Top Komentar

Asha Lya | Ogos 13, 2014 | 22Komen | >
Assalamualaikum



 Sebelum Shawal melabuhkan tirainya.
Lya nak share beberapa keping kad raya yang Lya terima.
Rasanya ini la tahun pertama Lya
sebagai blogger terima kad raya setelah sekian
lama tak terima kad raya.Terima kasih korang-korang semua.
 Walaupun tak banyak Lya terharu sangat.



Alhamdulillah buat rakan-rakan
yang masih mengingati Lya.Tahun  ni kurang persediaan
kad  raya may b next year Lya kena sediakan awal-awal ni.
Maaf ya yang tak terbalas lagi.


Mrs.Secretary Farah + top komen


Dik An + Top komen


Akak Fuza


Ainim + Top Komen


Akak Kathy


Cik Akak


Tupperware Tumbler comel Top komen
Blog Kak uni


Terima kasih sekali lagi semua.Maaf Lya minggu ni
macam sibuk sangat sampai tak dpt nak bw
sangat.Keja kat office belambak.Ada kesempatan Lya
usaha juga bw.


Wassalam


Terima Kasih

22 ulasan:

  1. Alhamdulillah...dah selamat sampai yer.. thanks lya selalu support akak..=D

    BalasPadam
  2. Tu diaa..best betul dapat kad raya kan kan.

    BalasPadam
  3. tahniah..wah..banyak koleksi kad raya ye lya..

    BalasPadam
  4. banyak kad raya dapat tahun ni ye... best

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Lya..bnyknyer kad raya yg Lya dapat..tahniah yer...

    BalasPadam
  6. Wahh bestnyerr .Tahniah Lya ........
    Sama la Lya akak pon kekadang tak sempat nak BW sana sini sibuk ngan keluarga yang sakit baru2 ni..
    Kena terjah slow2 la ni Lya hehehe

    BalasPadam
  7. Banyaknya koleksi kad raya Lya tahun ni ye.. :)

    BalasPadam
  8. untungnya masih dpt kad raya..

    BalasPadam
  9. banyak dapat kad raya.. tahniah..

    saya singgah sini dari blog mialiana.. :)

    jemput singgah : Hikayat Budak Pening

    BalasPadam
  10. Wahh meriah... mmg seronok dpt kad raya kan... :) :)

    BalasPadam
  11. dapat kad rayer dari supplier je..huhuhu....seronoknye dapat dr kengkawan blogger..;)
    sy singgah...n selamat hari raye...

    BalasPadam
  12. semua ny comel2 heee.. thniah lyaa dpt kad raya =D

    BalasPadam
  13. alhamdulillah murah rezeki lya hehe :)

    BalasPadam
  14. salam. wahhh..banyak dapat kad raya..seronoknya

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign