Halaman

Photo Print Dari Pixajoy Sudah Sampai

Asha Lya | Ogos 19, 2014 | 23Komen | >
Assalamualaikum


Alhamdulillah photo print Lya dari Pixajoy
suda selamat sampai petang kelmarin.
Lya buat payment Jumaat lepas.So
hari ni Lya terima sebab Sabtu Ahad kan cuti.


 Lya print photo masa Lya nikah


Setakat ni service pixajoy memuaskan.
Next ada lagi edisi lain menyusul.
Masih terlalu banyak lagi pic yang Lya
belum cuci ni..Adehh sabar je la


  http://www.pixajoy.com.my/affiliate-url?c=GEN300x250&b=PIXAJOY&i=96729&sign=46e843aa1a28510902ae83a9de71d0f8&f=wl

Kalau nak daftar klik je kat banner ni


Entri berkaitan Pixajoy

Tutorial Cara memasukkan Photo Ke pixajoy
Shopping di Pixajoy






Wassalam

Terima Kasih

23 ulasan:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah pagi selasa dik Lya...wahh...hebat...terbaik...service yg memuaskan...nak try jgk ni,tapi nak ambil gambr dulu...hehe...

    BalasPadam
  2. Asslmkm lya.. Mudah skrng ni kn.. Buat semuanya dihujung jari je. Ckup masa dpt hasilnya..

    BalasPadam
  3. Salam Lya ..Akak singgah pagi ni..Wah dah siap dah ..bestnyerr servis yang bagus dan menepati citarasa ...

    BalasPadam
  4. dah siap ea...cepat jugak kan lya dapat..akak belum try lagi pixajoy nie...nanti nak buat utk gambar awfiyah pulak

    BalasPadam
  5. salam. cantik tu....

    p.s wahhh header baru hihi

    BalasPadam
  6. alolo..so sweet..
    semoga bahagia hingga akhir hayat

    BalasPadam
  7. macam best je ni lya hehe...

    BalasPadam
  8. akak pun suka print dekat pixajoy

    BalasPadam
  9. Wah senangnya sekarang semuanya online..

    BalasPadam
  10. Singgah dari segmen url blog kak mia.
    Jom singgah blog mommy Irra => irrayyan.com

    BalasPadam
  11. teringin nak buat mcm lya jugak :)

    BalasPadam
  12. Wahh... so sweet.. Tahniah !!.. :)

    BalasPadam
  13. Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

    jemput singgah blog Wawa - KLIK

    BalasPadam
  14. skang ni ada offerkan RM10 40keping

    BalasPadam
  15. cantiknya lya.. akak pun ada buat jugak.. tapi baru separuh jalan jer.. tak boleh jadi nie nak kena siapkan cepat jugak la..=D

    BalasPadam
  16. best ye guna pivajoy ni?mahal tak lya?

    BalasPadam
  17. wit wit..siap da ea photo.. smbil tgk smbil imbas kembali kenangan ea kak..hehe

    BalasPadam
  18. memang cepat perkhidmatannya kan

    BalasPadam
  19. ramai ckp servis pixajoy bagus

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign