Halaman

Rumah Kucing

Asha Lya | Ogos 21, 2014 | 27Komen | >
Assalamualaikum

Kucing pun dah ada rumah dah.
Ehhh bukan kepunyaan Lya.
Lya tumpang snap gambar je.
Kucing sekarang dah moden.


Siap bertingkat-tingkat lagi.
Lya suka pi ronda-ronda kat pet shop
Lagi-lagi kalau ada banyak kucing
Rindu kat kucing Lya di Kampung.
Yeayy esok Lya balik kampung.
 Esok lya cuti berentri.
OK la bye ta ta ti ti tu tu



Wassalam

Terima Kasih

27 ulasan:

  1. hehe..
    bkn stakat umah.
    taman permnainan pn ada..
    permainan diorg pn leh tahan jugak harga.

    BalasPadam
  2. besarnye rumah kucing... kategori banglo nie..hihi

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum dan singgah ptg Lya..bestnyer..kucing pun ada rumah...

    BalasPadam
  4. untung kucing2 ni kan sebab umah diorang bukan maen lagi hihi...

    BalasPadam
  5. Wpun di beri rumah seistimewa cenni. Tp kucing2 lebih suka lepak sofa rumah tuannya dari lepak rumah sendiri. Haha

    BalasPadam
  6. haishhh..jgn kata bertingkat2 cmni...banglo pun diorg ade tau! huhu.hebat2 kucing skrg.

    BalasPadam
  7. Asslmkm lya.. Kt umh kta kt ipoh ada 3 sangkar besar mcm ni.. Bertingkat2..

    BalasPadam
  8. wah... kemain lagi siap berumah, tu kos rendah ke kos tinggi tu? hihi.. gurau je yunk.. dulu mama pun siap buatkan banglo untuk arnab mama., mama tak bela kucing ,, takut ...

    BalasPadam
  9. Kucing sekarang dah best, macam2 ada...cuma tuan dia kne rajin jer...samada bli mainan @pun bawak ke klinik...hihi

    BalasPadam
  10. macam orang kitalah....rumah bertingkat-tingkat...hehe

    BalasPadam
  11. Kat rumah lya ada gak.. tp y biasa je.. xde la tingkat2 camni. Mmg suka bela kucing...


    Eyhhh.. rsa kekok lak bila nk komen bahasakan diri lya jugak...

    BalasPadam
  12. untung kucing sekarang ni, rumah pun bertingkat2 hehe.. mesti mahal rumah kucing ni kan Lya..

    BalasPadam
  13. seronoknya... mesti best lari2 dalam ni....

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    BalasPadam
  14. betul tu lya..uamh kucing sekarang ni macam2 pattern.. tapi space la kena ada

    BalasPadam
  15. Wahh... luas sikit mcm tu, tak lah terperap je kucing tu kan.. :)

    BalasPadam
  16. seronok kucing tu rumah camni..hihihi

    BalasPadam
  17. yaya pernah tgk satu rumah ni byk betul kucing dia bela siap ada sangkar mcm ni lah..tapi sygnya tak bebas..duduk terperap je dlm tu..lama2 kucing jd pemalas..mkn nak kne suap je lain mcm kucing kat kampung yang pandai tangkap tikus dan cari mkn sendiri..

    BalasPadam
  18. Wahhh besor bebenooo no umah kucing ni ... bertingkat2 pulak tuu hehehhee ..makin kuat la kucing memanjat pasni kalau beli yang bentuk gini ..

    BalasPadam
  19. memang selesalah kan kalau besar macam tu.

    BalasPadam
  20. salam. mesti banyak kucing ni kan hehhe

    BalasPadam
  21. Lya ada bela kucing> wahh..mesti penyayang ni..hehe

    BalasPadam
  22. untung kucing sekarang ni..ada rumah cantik2,bertingkat2 lak tu

    BalasPadam
  23. Teringat kucing2 akak yg dh kasi kt org.. :'(

    BalasPadam
  24. kucing pun nk duk banglo bertingkat gak

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign