Halaman

Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com

Asha Lya | Ogos 18, 2014 | 41Komen | >

Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 18 Ogos 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Terima Kasih

41 ulasan:

  1. singgah sini :3
    dari segmen yang sama :D

    http://justlittlehappiness.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    done follow too :) follback? :D

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen..akak pun dah join...

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen lya, akak datang dari segmen yang sama...

    BalasPadam
  4. Akak pun dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen^^,: http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum dan salam singgah ptg dik Lya..semoga berjaya yer..

    BalasPadam
  7. singgah dari segmen yang sama :D
    hai hai
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum,.. singgah dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam
  9. salam. selamat bersegmen dear :)

    BalasPadam
  10. blogwalking dari segmen Mialiana
    http://www.kisahsidairy.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam
  11. Selamat bersegmen..
    http://83zaza.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam
  12. salam ziarah :)
    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam
  13. assalamualaikum....mama singgah sini dr blog mialiana...:)

    BalasPadam
  14. Singgah dari segmen yang sama ;D http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam
  15. Hai, Nad datang dari segmen yang sama :) Mari ke blog Nad ^^
    Entry arini Selca VS Selfie :)

    BalasPadam
  16. salam..ida singgh dr sgmn yg sma
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam
  17. Singgah dari segmen yg sama.. good luck! ;)

    http://ctfand.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialiana-com.html

    BalasPadam
  18. huhu...dah terlepas segmen ni..tengah busy berkawad masa tu...

    BalasPadam
  19. Assalammualaikum...

    mselim3 datang daripada segmen yang sama...

    http://mselim3.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam
  20. jenjalan dr segmen yg sama..jemput singgah ya

    http://eryati.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam
  21. salam kenal, sy dari segmen yg sama, done follow! jemput ke blog sy

    http://norazua10.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html#gpluscomments

    BalasPadam
  22. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam
  23. Datang blogwalking

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    Jemput join GA

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-lestari.html

    BalasPadam
  24. Singgah blogwalking
    semoga berjaya...

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam
  25. singgah sini dr segmen yg sama!! :D

    BalasPadam
  26. Assalammualaikum ,lynn singgah dr segmen sama :)

    http://alynnazfiz.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html#comments

    BalasPadam
  27. singgah sini dari segmen yang sama. Done follow too. Good Luck ya =)

    BalasPadam
  28. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    Semoga Berjaya (^_^)

    BalasPadam
  29. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  30. salam... terima kasih sudi join segmen ini. senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    keputusan akan diumumkan pada 31 Ogos 2014. good luck ya..

    BalasPadam
  31. assalamulaikum.... saya singgah blowking dari segmen 12 jam bloglist Mia Liana.... walaupun saya tak join segmen tu saya tak join sbb blog ada problem ... :)
    singgah la my blog http://cikash.blogspot.com/ nti

    BalasPadam
  32. assalamualaikum ..

    singgah dari segmen yang sama :)) gud luck

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign