Halaman

Projek Hujung Minggu

Asha Lya | Ogos 18, 2014 | 22Komen | >
Assalamualaikum
 
 
 
Selamat berhari Isnin korang semua.
Cuaca kat sini sejuk je hujan semalaman.
 Macam nak tak nak ja datang keja tadi.


Hujung miggu korang selalu mesti ada aktiviti
menarik kan. Lya Sabtu yang lepas join roomate
pergi open house. Asal hujung minggu sepanjang syawal
ni tak lari dari open house.Alhamdulillah dapat juga makan
free ekekeke.



Tinggal plastik je isinya dah guna hheeeee


Ini la antara projek Lya hujung minggu lepas.
Suami plak keja tak dapat balik.So lonely-lonely la.
Ini ada satu resepi Lya belajar dari keluarga suami belah Semporna.
Yang pasti sedap. Masa Lya  wat open house ari tu Lya ada buat semua kata
sedap sampai licin diorang makan ehehehe.  Cadang Lya nak meniaga kecil-kecilan.
Mudahan mendapat sambutan insyallah.
Mencuba tak salah kan. Next Lya bagi tunjuk sample erkk.
Ke ada yang suda tahu resepi nie.Jom la share sini.



Wassalam

Terima Kasih

22 ulasan:

  1. Assalamualaikum lya, wahh apakah ini? cepat2 share ye. nak tahu...

    BalasPadam
  2. mesti best ni,jangan lupa share resepi

    BalasPadam
  3. nak buat ap ni ? share2 , nak tahu .

    BalasPadam
  4. Uish..ape yg sedap tu? Tanak share sini ke? Hehe

    BalasPadam
  5. wah nanti share resepi ya.. moga perniagaan Lya berjalan lancar nanti insya Allah :)

    BalasPadam
  6. apa ni ek... mama nak tahu jugak

    BalasPadam
  7. salam. insyAllah..harap dapat sambutan dear..

    cuaca sekarang sejuk kan..selalu hujan..tidur malam pun lena sampai termimpi+ hahahha

    btw have a nice monday dear :))

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum dan salam singgah isnin Lya..tak sabar pulak nk tau,apakah resepi Lya tu...jgn lupa share yer..

    BalasPadam
  9. buat ape tu lya...wah..cerita la sikit

    BalasPadam
  10. Buat apa tuuuuuuu ..Projek masak memasak ...cer citer cer citer

    BalasPadam
  11. miza nak taw apa la tuu yeee...heeee

    BalasPadam
  12. wahh...lya nak masak apa?excited ni nak tahu....hee

    BalasPadam
  13. ok..xsbr nk tggu akk share..hehe

    BalasPadam
  14. apa tu lya?ish..nak tu sangat ni

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign