Halaman

Masa Mencemburui Nak Blogwalking

Asha Lya | Ogos 14, 2014 | 27Komen | >
Assalamualaikum
 
 
 
Alahai tak boleh nak kata apa dah.
Memang masa Lya sekarang amat-amat terhad.
Apatah lagi nak wat rutin macam biasa blogwalking
kengkawan blogger.Mana yang ada drop komen
je kekadang Lya sempat terjah.
 
 
 
Maaf sekali lagi ya mana-mana
blogger yang ada singgah cne Lya masih tak sempat nak
kunjung balik.Terlalau banyak tuntutan  tugasan kat office.
 Masa amat mencemburui.



Nota: Dalam sibuk-sibuk pun sempat lagi shopping kehkehkeh.
Apa di dalam bungkusan nie nanti Lya cerita.

 
 
Wassalam
 

Terima Kasih

27 ulasan:

  1. Take your time. Dahulukan mana yg lebih penting.

    BalasPadam
  2. Shopping nile.com lagi ye lya..
    Beli apa tu

    BalasPadam
  3. biasalah tu kak..masa mencemburui kita..hehe

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum..utamakan yg terpenting dahulu..wahh..tak sabar nak tau apa ke benda dalam tu..

    BalasPadam
  5. Hoho..shopiing klik2 tak makan mase pun kak Asha. Takpe la. Nnti ade mase rajin2 ler bw. :) kan.

    BalasPadam
  6. cptlah nk thu ape dlm bungkusan tu

    BalasPadam
  7. Aaaaaaa apa agaknya yang dishopping tu ye hehehe. Lama tak jenguk Asha, moga sihat dan gebu selalu hehe. Camat aghi ghayer :D

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum lya, walaawehh sempat lagi shopping dalam busy tu. hihiii sheila pun baru rini dapat BW hehehhee

    BalasPadam
  9. lya it's normal, semua orang ada masa2 sibuk masing2... tak apa, i'll be waiting as usual...he he he...

    BalasPadam
  10. shopping online memang ralik!! hahaha

    BalasPadam
  11. sempat lg wat entry bz2 pun..tabik! huhu

    BalasPadam
  12. Dalam2 tak cukup masa tu sempat lagi shopping online

    BalasPadam
  13. takpe lya...dik an tggu lya terjah blog dik an hehe...

    BalasPadam
  14. Singgah menabung Old Town WC utk Lya ........

    BalasPadam
  15. salam. hehehhe..aku pulak yunk mood kelaut ja dua tiga hari ni :D

    BalasPadam
  16. takpe lya....take time..wanie pun sama juga...dahulukan yang lebih penting ye...

    BalasPadam
  17. ok..skrg lin terjah blog akk ..hehe

    BalasPadam
  18. tula kan sibuk2 tetap sempat shopping on9..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign