Halaman

Rim Kereta Baru

Asha Lya | Ogos 26, 2014 | 27Komen | >
Assalamualaikum
 
 
Morninga all's...
Macam korang hari ni sihat tak??..Lya ok
mood pun dah ok hhee.
Nak bebel-bebel kejap kat blog.
 
 
Ni salah satu misi En.Suami Lya
nak tukar rim baru buat keretanya.Ok la baiklah Lya
ikutkan je misinya tu.Rim ni saiz 14.
Lya bab-bab kereta masih terlalu cetek lagi ilmu di dada.
Nanti la Lya explore pasal kereta ni.

 
 
 


Harga 4 biji RM700 beli kat Sandakan.
Dia suka warna merah hitam sebab sama dengan warna SESB. Ada-ada saja la dia tu.
Pasangnya tak lagi ni nak beli tayar baru dulu baru boleh tukar.
Insyallah ada rezki lebih apa salahnya bagi cantik
tu kereta.Terlalu banyak jasanya kereta tu buat kami.
Tanpa dia siapala kami ececehhh.
Ok habis suda membebel pepagi nak bw mana yang sempat ni.



Wassalam

Terima Kasih

27 ulasan:

  1. PERGHH..bestnye blh bli kaki bru utk kete...hehe

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik Lya...cantik tu rim Lya...keta pun nak melaram jgk..tak sabar pun nak tengok keta Lya dan suami bergaya dgn rim dan tayar baru...

    BalasPadam
  3. klu beli rim & tayar sekali dekat kedai tu upah pasangnya selalu free..klu beli asing2 takut nt nak pasang kna bayar upah le jawabnya

    BalasPadam
  4. orang lelaki, suka sangat benda2 macam ni kan, termasuklah husband akak

    BalasPadam
  5. cantikk la rim kereta tu... mengancam.. :)

    BalasPadam
  6. Sally ni tgh nak kena betukan gearbox kereta :(

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum lya, lelaki kan. hahah suami sheila pun dah siap2 pergi usha rim tayar. tak lama lagi tu, habis dia make up kereta lawa2. hehhee kesukaan lelaki kan...

    BalasPadam
  8. yaya pun tak banyak ilmu pasal kereta ni..pandai bawak je..huhu

    BalasPadam
  9. amboi..buah hati no 2 tu..cik vivot akak tu dah dekat 5 tahun camtu jela hai..hihi..

    BalasPadam
  10. hihi..org lelaki mmg camni..
    suami lya pon gitu..suka tukar sportrim.. y sblum ni pkai sportrim besar, tayar nipis..mmg cantik n sporty, tp mcm mudah bergesel je..last2 skarang tuko sportrim saiz standard

    BalasPadam
  11. biasla lah lya...lelaki hehe...kalau tak kereta moto hehe...samalah lya...pasal keta memang zero . tahu isi minyak je. Ce suruh pam tayar masuk angin . erk tak reti haha.

    BalasPadam
  12. Nampak ensem laa kaki baru tu. Hehe. Orang lelaki mmg laa..sanggup abis duit kat kete. Lagi2 time bujang, kete la segalanye..ketalah bini nombor satu. Haha.

    BalasPadam
  13. samalah..tak pandai bab2 kereta dgn moto ni..yg pandai isi minyak dan naik.haha

    BalasPadam
  14. cantik rim kereta baru tu Lya, samalah saya pun tdk berapa pandai pasal kereta ni hehe :)

    BalasPadam
  15. Asslmkm lya . xpelah.. Rezeki tuk kete nmpk bru kn.. :)

    BalasPadam
  16. Terbaikk tu rimm tu! :D jemput singgah ke blog SM kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/08/wira-malam-bukan-sekadar-pendekar-pilih.html

    BalasPadam
  17. Salam lya..cantik rim kereta tu..warna pun mengancam gitu..hehe

    BalasPadam
  18. Wahh menarik lah... sempoi.. :)

    BalasPadam
  19. hehe..kita maintain je rim yg ada sekarang ni. tak reti bab-bab keta

    BalasPadam
  20. cik nur pun tak tau sngt psl kereta..yang Cik Nur tau naik je..hik..hik..

    BalasPadam
  21. nampak cantik jer rim kereta tu... warna merah menyala

    BalasPadam
  22. sesekali manjakan kereta yang banyak jasa kepada kita apalah salahnye yer...

    BalasPadam
  23. oh beli dkt sdkn ka? sha pun xtau menahu psal kereta ni haks..kita sma

    BalasPadam
  24. salam. hahaha...sama la kita..tak tahu apa pasal kereta :D

    BalasPadam
  25. nih suami akak kalo tgk memg die suke

    BalasPadam
  26. Nak cari tayar? Cuba website http://mytayar.com

    Ada >50 kedai di Klang Valley yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

    Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign