Halaman

Top Komen Julai 2014 Blog Asha Lya

Asha Lya | Ogos 04, 2014 | 26Komen | >
Assalamualaikum
Hari nie dah masuk hari ke empat di bulan
Ogos baru Lya berkesempatan nak update top kometar kat blog Lya.
Ini antara mereka-meraka yang tersenarai top 10.
Yang tak tersenarai jagan sedih-sedih.
Insyallah mana yang tinggalkan jejak Lya akan
lawat2 cuma lambat atau cepat je.
Maklumla mood cuti masih bersisa lagi heee..



Terima kasih yang tak terhingga buat korang semua
sudi memeriahkan blog Lya.Insyallah ada rezki lebih
ada sedikit cenderahati buat top 3.


" Terima kasih daun keladi...andai sudi jemput la  datang lagi"


 Wassalam

Terima Kasih

26 ulasan:

  1. tahniah diucapkan kepada mereka2 yang tersenarai...

    BalasPadam
  2. Tahniah kepada yang tersenarai.. ^_^

    BalasPadam
  3. Tahniah pada yg tersenarai....
    maaf zahir batin selamat hari raya

    BalasPadam
  4. sama-sama..terima kasih kembali..

    BalasPadam
  5. hi!!! sy tag awk kat GA ni:- http://eirza.blogspot.com/2014/08/fantastic-giveaway-by-fr.html

    jom join!!!

    BalasPadam
  6. mereka suma mmg rajin,
    mmg layak dapat adiah:)
    shark jugak ntah bila nk rajin cm diorg.

    shark dh tukar domain.
    www.ceritashark.com

    BalasPadam
  7. belom sempat buat entry pengomen tegar lagi..

    BalasPadam
  8. wah tahniah pd yg tersenarai.. :)

    BalasPadam
  9. trima kasih untuk lya jugak sebab sudi datang baca dan komen blog dik an :)

    BalasPadam
  10. salam. ok..sama-sama hehehe...tahniah buat mereka yg tersenarai :)

    BalasPadam
  11. tahniah buat semua ya. welcome back lya

    BalasPadam
  12. ala..name xde..hehe...nk kne rjin2 singgah cni lg ni :p

    BalasPadam
  13. Salam perkenalan dari saya.. kembar nama .. hehe.. sy pom lya n anak saya asya .. mujur nickname saya Lyafrina (ambik nama belakang anak sy afrina..) Ikut asal2 dulu Lya Asya. Hehe..


    Salam aidilfitri
    Maaf zahir n batin

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah masih tersenarai kat BLOG LYA ..tq tq tq

    BalasPadam
  15. TAHNIAH buat semua yang terpilih ..kena rajin2kan tangan komen la yerr ..

    BalasPadam
  16. Kak Lya singgah menabung SONY Experia

    BalasPadam
  17. Tahniah buat kawan2 semua.. :)

    BalasPadam
  18. Alhamdulillah... t kasih Lya. Tahniah juga kpd yg lain.. :)

    BalasPadam
  19. tahniah kepada mereka yang rajin...^_^

    BalasPadam
  20. Tahniah pd yg tersenarai. :)

    BalasPadam
  21. Tahniah buat mereka yg tersenarai...

    BalasPadam
  22. tahniah kepada yg tersenarai.. ^^

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign