Halaman

Mem'Packing' Barang

Asha Lya | Ogos 21, 2014 | 18Komen | >
Assalamualaikum


Amboi tajuk main hentam je kihkih.
Tak pejanji intipati cerita sebenar ada kat situ.
Alkisahnya bermula semalam Lya baru nak kemas sikit-sikit barang yang
nak di bawa ke umah En.Suami di Kinabatangan.
Ingatkan sikitla barang-barang Lya rupanya masih banyak lagi.
 Alamak. Bab tu kena kemas sikit-sikit kalau sekaligus
mawnya fengsannn...


Dekat 2 tahun juga Lya tinggal menyewa kat sini.
Puan rumah pun baik dah anggap Lya macam adiknya sendiri.
Memang selesa tinggal kat sini. Kawan seumah pun baik-baik.
Terasa sedih plak nak pindah.Tapi apakan daya
Lya dah bekeluarga, So mestila nak ikut Suami.



Tak cukup 2 kotak nak kena tambah lagi berkotak-kotak kihkihkih


Misi akan diteruskan lagi sehinggalah selesai. Nak cari kotak lagi.


Wassalam

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. nie lah part yang paling malas nak buat...hehehe..selamat mengemas la lya ye..

    BalasPadam
  2. Asslmkm lya.. Selamat mengemas.. Sama la mcm kta hritu.. Bawak sikit je.. Tp kt umh mak tu bnyk lg... Hihi

    BalasPadam
  3. ehehee..biasalah Lya..lagi-lagi perempuan, memang banyaklah barangnya.. ^_^

    BalasPadam
  4. selamat mengemas lya...hati2 yer...dalam sibuk mengemas, kadang2 terjumpa benda2 lama yang tak tersangka kan...hihi

    BalasPadam
  5. bab ni lah paling mls..pastu nt nak kne buka blk susun hehe...

    BalasPadam
  6. selamat berkemas lya hehe :)

    BalasPadam
  7. Hehehe kalau bab nak kemas barang masuk kotak ni Lya ..akak pon mmg jenis malas sikit hehhe ..Biasanya bab2 ni akak serahkan pada en suami yang buat ,,..Akak tukang tolong jer ... Moga segalanya di permudahkan utk Lya ya..

    BalasPadam
  8. wah..mst bnyk nk kena kmas..mg d pmudahkan lya =)

    BalasPadam
  9. Banyak betul tu brg2 akak sampai berkotak2. Hehe.

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Lya...mcm tu la klu nak pindah..ingatkn brg kita sikit..tup2 berkotak2 jadinyer..hehe..selamat berkemas2 Lya..jumpa di Kinabatangan nanti..hehe..

    BalasPadam
  11. banyaknya barang..jenoh nak berkemas..

    BalasPadam
  12. tula kan..bila dah packing baru sedar barangnya banyak

    BalasPadam
  13. Selamat berkemas Lya.. :) :)

    BalasPadam
  14. Semoga dipermudahkan.. dok dekat ngn husband lagi best.. =D

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign