Halaman

Sarapan Apa???

Asha Lya | Ogos 27, 2014 | 28Komen | >
Assalamualaikum
 
 
 
 Morning all's..
Anda mengambil sarapan apa pagi ni???
Sarapan tu penting sebelum memulakan tugas atau rutin seharian.
Kena ambik biarpun dalam kuantiti yang sedikit.
 



Lya macam biasa kena minum susu pepagi.
Dah terbiasa sejak dari azali lagi.
Kalau malas nak bancuh susu tepung Lya beli je susu UHT ni buat stok.
Memang feveret Lya minum susu tak kira la perisa
strawberry, coklat or full cream. Makanan tambahan biskut Jacob's.
Selamat bersarapan.



Wassalam


Terima Kasih

28 ulasan:

  1. Wahh lya..bagus minum susu..ada orang tak suka minum susu kan..wanie tak saparapan lagi ni..

    BalasPadam
  2. Selamat bersarapan lya...saya dah sarap mihun goreng pg ni...

    BalasPadam
  3. Selamat bersarapan lya. Susu bagus..sarapan yg bagus jgk. Chot belom.sbb ingt nak tdo lepas penat bekerja semalaman.
    InsyaAllah bgn nnt baru sarapan.

    BalasPadam
  4. Dik An jarang sarapan lya...sarapan pun pukul 11 macam tu wuwu...

    BalasPadam
  5. makanan diet...bagus2...hehehe

    BalasPadam
  6. sama lah Lya saya pun suka susu, pagi ni sarapan susu campur nestum :)

    BalasPadam
  7. akak makan nasi lemak teh o..hihi makanan nak tambah berat yg dah sedia berat

    BalasPadam
  8. wah sarapan yg sihat.. anis xlalu nak minum susu..hihi

    BalasPadam
  9. kalo susu uht memang sedap..rasa lemak2 berkrim..

    BalasPadam
  10. betol tu Lya, sarapan penting sangat2 utk memulakan hari kita. Dulu Liya pon kaki susu.. Lani dah tggal susu dah dan lebih kepada kopi ^_^

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum dan singgah sini dik Lya..betul tu kena sarapan walaupun dlm kuantiti yg sikit...akak pgi tdi kat pejabt sarapan mee goreng...hehe..

    BalasPadam
  12. Ana mmg tak suka susu. Jd kalau sarapan pagi, mmg tak pernah ade list susu. Hihi. Selalu srpn pagi ana roti, kalau rajin sikit mee/nasik goreng. Kalau malas megi. Tak baik utk kesihatankan. Hehe

    BalasPadam
  13. kita sarapan makan roti je..wajib amik sarapan setiap pagi..hehe:)

    BalasPadam
  14. Eyhhh..dh t/hari ni..
    Biasa pagi just mkn biskut hup seng cicah teh.. atau minum air oat je

    BalasPadam
  15. fae jrg minum susu huhu i think i should have buy stok susu utk myself hehe

    BalasPadam
  16. Asslmkm lya.. Bgusnya amalkn minum susu.. Nti time prgnt sng la nk minum.. Kta ni pyah.. Biskut tu sedap la hai.. Kta pg ni mkn roti ngn biskut cicah air vico je.. ;)

    BalasPadam
  17. amboi makan..hehehe...Sally makan chapati je pagi tadi :)

    BalasPadam
  18. pagi2 makan nasi goreng...hehe nasi jugak yg bertahan lam..kalau tak lapar memanjang :d

    BalasPadam
  19. tak suka minum susu..suka air suam..hehe..

    BalasPadam
  20. Bagus... sarapan berkhasiat... :)

    BalasPadam
  21. Wahh.. diet sarapan berkhasiat tu.. :)

    BalasPadam
  22. susu memang baik untuk kesihatan... terutama minum pagi-pagi sebelum mulakan kerja...

    BalasPadam
  23. hari-hari sarapan susu dengan biskut saja ker?
    kalau cenggini... memang diet habis nehh

    BalasPadam
  24. wahh sdpnya..tp sha xpndai minum susu putih, dah try tp xdpt telan, kalau coklat n pink bole :D

    BalasPadam
  25. salam dear..eeeghehehe..simple!

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign