Halaman

Kesejukan Mengundang Kelaparan

Asha Lya | Ogos 28, 2014 | 22Komen | >
Assalamualaikum


Kat sini suasana sejuk walapun hujan tak turun lagi.
 Bila dah sejuk yang amat perut pun mula berdendang sayang.
Teringat cheese kek leleh yang Lya buat last week.
En.Suami nak sangat makan.
Buat simple-simple je janji sedapppp..



Ini la dia chesse kek leleh versi orang yang dah kawin kihkihkih.



Wassalam





Terima Kasih

22 ulasan:

  1. terliur pulak tgk gambar ni..

    BalasPadam
  2. Tengok cheese kek yg Lya ni buat perut rasa lapar pulak..sedap...nak resepi dik Lya..

    BalasPadam
  3. Sedapnyerr Lya ..bak cini cikit Lya ..tergoda akak tgk hehehe .......

    BalasPadam
  4. Ingat nak menabung tap takder satu iklan keluar ..hehhe ada burung biru tuu jer

    BalasPadam
  5. wah nampak sedap tu lya...sini pun sejuk je lya :)

    BalasPadam
  6. kalau bahannya guna cheese semua sedap lya..=D

    BalasPadam
  7. sejuk2 lapoo..ni tgh makan..hihihi

    BalasPadam
  8. sedapnya...lagi banyak cheese lagi bagus...heheh

    BalasPadam
  9. hana nak jugak. boleh? haha :D

    BalasPadam
  10. Tengok cheese kek leleh...meleleh dah air liur...

    BalasPadam
  11. nampak sedap dan menyelerakan...

    BalasPadam
  12. kalau encik suami dah suka kenalah buat selalu yer... boleh mengeratkan lagi kasih sayang :D

    BalasPadam
  13. susah nk cr chese sini..
    malas nk g bndar.

    BalasPadam
  14. Wah2... sedapnya cheese kek leleh... :)

    BalasPadam
  15. wah pndainya lya buat kek meleleh ni..nyum2

    BalasPadam
  16. salam. cheese cake? i love cheese!

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign