Halaman

Nile.com.my

Asha Lya | Ogos 15, 2014 | 22Komen | >
Assalamualaikum



Semenjak dua menjak ni Lya
macam malas sangat nak keluar membeli-belah.
Raya hari tu pun Lya tak ada shopping baju raya pun.
Kan dah pernah cakap kalau tak raya sekalipun Lya
tetap akan beli baju juga.Untuk diri sendiri pakai juga pun kan kan.
Lya order barang kat Nile.com Rabu hari tu, Khamisnya sampai.
Cepatnya.suka suka.Bukan beli banyak pun sehelai 
dress jubah je kehkehkeh. Harga mampu milik. 
 Rasanya tak perlu lagi nak perkenalkan web Nile.com kan.
Ala tempat shopping online tu.
Nak dijadikan cerita kalau kat kawasan sini baju jenis macam ni jubah dress
mahal yang amat. Paling murah pun RM59.90 sehelai pun patern tak 
berkenan di hati. Kekadang sale kat sini tak serupa sale pun.
Harga tetap sama..Ermm bab tu Lya malas nak bershopping masa raya hari tu.






Harga RM42.90


Agak-agak lawa tak kalau Lya pakai hihihihi




Nanti kasi offer murah-murah baju cantik-cantik lagi erkk Nile.com, Nanti
kita shopping lagi kat sana kehkehkeh.


Wassalam

Terima Kasih

22 ulasan:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Jumaat dik Lya..cantiknyer..murah lagi..tak sabar nak tengok Lya pakai..jgn lupa upload gambar yer..teringin jgk nak shopping kat Nile ni,tpi tak reti pulak..

    BalasPadam
  2. Wah...cantik...cantik...harga pon berbaloi2...service pon cepat ek...nk belek2 la nile.com pasni...thanks for sharing...

    BalasPadam
  3. Baju cam nie dah memang jadi pilihan cik akak lya.
    Biasa cik akak beli kat zalora je.
    Tak pernah cuba lagi beli kat nile...
    Nanti nak try gak beli

    BalasPadam
  4. nt dh pakai tnjk lah kt cni..hehehe....nmpk cntk

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum lya, mesti cantik awak pakai. sheila tengok gambar model tu pun dah terpegun. hehehee yang peliknya bila sheila masuk website nile tu, jarang jumpa dress yang cantik dan berkenan dihati. agaknya semua orang laju2 klik buy this item kot. hehehhee nanti tunjuk gambar lya pakai dress ni ya ~~~

    BalasPadam
  6. cantik baju kak lya.. mesti gojes.. :)

    BalasPadam
  7. Wah...tak sabar tggu update entry Asha pakai dress tu...huhu

    BalasPadam
  8. nak tengok lya pakai nanti.. jangan lupa update tau

    BalasPadam
  9. Wow.. Cantik sgt. Waner dia pulak soft abis. Pergh..

    BalasPadam
  10. sopink kat nile.com.my mmg best.. murah2 plak tuuu...

    BalasPadam
  11. cantik .. update lah gambar bila pakai nanti..nak tengok.. :)

    BalasPadam
  12. Cntik bju tu lya.. Xpnh shopping online bju. Tkut lain yng berkenan, lain dptnya..

    BalasPadam
  13. Wahh cantiknyerrr .Ni ler barang yang Lya beli tu ya ...Ala kenapa plak tak cantiknyerr ,,,.Mesti cantik kalau Lya yang pakai ..hehehhee Nanti UP gambar yaaa..

    BalasPadam
  14. cantiknya baju, mesti cantik Lya pakai. saya pun teringin mau beli dress mcm ni :)

    BalasPadam
  15. salam. wahhh cantik!..warna biru pulak tu hehehhe

    BalasPadam
  16. Memang cantik..

    BalasPadam
  17. lya..cantik baju tu..warna pun nampak soft je..nanti updates gambar lya pakai baju ni ye..nak tengok..hee

    BalasPadam
  18. amboih cantiknya...sebelum raya aritu pon akak ada beli kat nile

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign