Halaman

Anak

Asha Lya | Februari 25, 2014 | 23Komen | >
Assalamualaikum


Lya belum kawin lagi ehh belum ada baby..
Sebenarnya kan Lya suka sangat sangat dengan baby.
Sebabkan baby kan comel wangi ehehe.
Sekadar perkongsian di hari selasa terjumpa kat fb




Wassalam

Terima Kasih

23 ulasan:

  1. doakan akak dapat baby nie..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah pasti ada rezki sis tu nnt..

      Padam
  2. bau bby bau dari syurga...tu yg wangi sgt tu

    BalasPadam
  3. thanks for sharing lya... great piece of info here... ^_^

    BalasPadam
  4. Saya suka bau baby..menenangkan..kiki..thx for sharing Asha..

    BalasPadam
  5. tak ada baby pon boleh ja bagi tips baby ^_^

    BalasPadam
  6. comelnya baby tu tidur.. bagus tips ini lya.. sharp, ikea.. :D

    BalasPadam
  7. terima kasih atas perkongsian..bila tengok baby tido, sejuk je mata ni tengok..
    sangat suka tengok ank sendri tido..masa tu la nak cium puas2..

    BalasPadam
  8. KN ni smpat buat kadang2 je... sebabnya mama tido lebih awal daripada anak2! hehe

    BalasPadam
  9. Teringat lak masa anak kecik dulu kak ina selalu selawat sambil hembuskan kat kepala anak...dah besar2 ni kak ina usap kepala diorang je.. hajat nak klik tabung kat sini tapi yang keluar churp2 aje pulak...nanti kak ina singgah balik ye Asha :)

    BalasPadam
  10. Suka tengok baby tidur & suka picit2 hidung & pipi baby hihii... geram.. cute.. :D

    BalasPadam
  11. Bolh diamlkn bila dh ada ank nt

    BalasPadam
  12. acik pun suka baby.. aloo comelnya mereka ^_^ lagi-lagi masa tidur

    BalasPadam
  13. Zara dan suami masi setia mnnti kurniaan dr Illahi ni.. hope tahun ni ada rezeki mnimang cahayamata.. amin. Ya rabbal amin
    .

    BalasPadam
  14. insyaAllah bby dah lahir nak cuba praktikkan..time pregnt ni insyaAllah nak cuba rajinkan diri baca quran je dulu.. :)

    BalasPadam
  15. Bau baby mmg best sgt.. tenang.. Fiza pun nak baby..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign