Halaman

Penyakit Blog

Asha Lya | Februari 05, 2014 | 24Komen | >
Assalamualikum


Datang kembali penyakit blog nie.
Tak suka kalau beterusan macam nie.
Nak baca blog kengkawan lain pun tak dapat.
Just dapat baca yang kat genk bloglist je.
 


Dah ulang tutup buka tutup buka refresh 1000x (hahaha tipu)
pun still macam nie juga.Adehh tensen mak jemah macam nie.

 
Blog kengkawan ada alami masalah macam nie juga ke???
Sabar je la

Wassalam

Terima Kasih

24 ulasan:

  1. saya pun pernah kena mcm ni...tapi sekejap jek dah ok balik..mcm2 penyakit lah blog ni hehe

    BalasPadam
  2. Pernah juga jadi camni beberapa kali...

    BalasPadam
  3. kadang2 jg mcm ni.. tp kalo refresh 3-4 kali dah ok..

    BalasPadam
  4. cik akak memang salu cam nie..huhu

    BalasPadam
  5. try buka guna browser lain sis...?

    BalasPadam
  6. inilah yang akak bebel beberapa hari lepas di blog Asha... sakit jiwa kannn???

    BalasPadam
  7. kerap berlaku macam ni sejak beberapa hari ni kan..

    BalasPadam
  8. samalah kita Lya..selalu jadi macam ni. geram kan

    BalasPadam
  9. Saya guna wordpress. So tak de masalah tu.

    BalasPadam
  10. alamak. PG tak pernah kena lagi mcm tu asha. cuba asha clearkan history dekat option mozilla asha dulu. harap2 ok la lepas ni. PG singgah menabung sekali :)

    BalasPadam
  11. akak tak penah lagi mengalami penyakit blog macam ni , maybe sekejap jew tu..saja nak usha kesabaran asha lya kott :)

    BalasPadam
  12. ish.. awat jadii camtu lak Asha? hemm.. tapi memang yea pun.. teman pun ada masalah gak dgn blog ni.. penyakit blog pun berjenis2 gak kan.. hu3

    BalasPadam
  13. Mmg ada juga mengalami masalah mcm ni.. selalunya sy akan check blog geng2 dari bloglist & status blog kat g+ je.. sabar je lah.. mmg letih klu mcm2 hal mcm tu..

    BalasPadam
  14. Sabar la k :)

    Jom singgah awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  15. Samalah.... Dashoboard asyik macam nihh / Annoying betul :3

    BalasPadam
  16. pernah jadi jugak. tpi kejap je ok balik

    BalasPadam
  17. Selalu jugak kena macam ni, tak taulah pasal apa

    BalasPadam
  18. haoo...nice blog....im follow u...lets blogwalking my blog www.beautysvitamin.blogspot.com

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign