Halaman

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Asha Lya | Februari 11, 2014 | 22Komen | >
Assalamualaikum



Lya nak ucapkan
" Selamat menyambut ulang tahun kelahiran Tengku Butang pada 28.02.2014 "
Mudahan tb sentiasa dipanjangkan umur, sentiasa dimurahkan rezki.
Insyallah


So sempena Birthday Tengku Butang
blog nya ada menganjurkan segmen.
Mudah je tak payah klik2 bagai.
So apa tunggu lagi hadiahnya pun superb terbaik.
Cuba nasib kot-kot ada rezki kali nie kan kat blog tb.
Selalu tak ada nasib :).
 

Jom serbu


http://tengkubutang.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+SharingMyCeritera+%28Sharing+My+Ceritera%29

klik banner

Wassalam

Terima Kasih

22 ulasan:

  1. Selamat pagi, Asha..
    Good luck yer... mana tau kali ni ade rezeki... ^__^

    BalasPadam
  2. all the best, zara pon dah join .. ^^

    BalasPadam
  3. salam..
    datang blogwalking dari giveaway yang sama.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum..
    Salam Ukhwah Fillah ..
    Lya .. Singgah Sini Dari GA Yang Sama ..

    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    BalasPadam
  5. salam Ukhwan
    Singgah Sini Dari GA Yang Sama ..
    http://maszie.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html#comment-form

    BalasPadam
  6. Happy besday jugak kat tengku butang kan..

    BalasPadam
  7. hi awak good luck, jemput join blog kita dari segmen yang sama :http://macikzkonah.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday-tengku.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum..singgah dari GA yang sama and blogwalking here.dah follow awak..jemput singgah and follow my blog too..Good luck and all da best!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum Asha,singgah dari segmen yang sama...semoga berjaya..

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum .. saya datang terjahh anda dari segmen yang sama .. Good Luck

    http://aisyah4594.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    BalasPadam
  11. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Mini Giveaway TengkuButang

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    Goodluck! =)

    BalasPadam
  12. Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign