Halaman

Angka 200 Membawa Tuah - Terima Kasih Salam Media

Asha Lya | Februari 20, 2014 | 29Komen | >
Assalamualaikum



Alhamdulillah betul juga kat-kata ini
" Tuah ayam nampak dikaki tuah manusia tak siapa yang tahu melainkan Allah S.W.T "
Lya ada join kontes dari Salam Media.
Sungguh tak disangka angka 200 membawa tuah
pada diriku..


Kalau nak tahu apa itu salam media boleh klik sini Salam Media
 





Terima kasih yang tak terhingga pihak Salam Media dan kengkawan yang wish.
Jom support Salam Media


Wassalam

Terima Kasih

29 ulasan:

  1. asha dpt ipad2 ker?wah.. tahniah...

    BalasPadam
  2. Tahniah Asha..rezeki bakal pengantin baru..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. makasi sis..mungkin la juga kan :)

      Padam
  3. weweee ! tahniah ashaa.. bila nmpk blog asha naik ari tu, zara tringat entry asha pasal nak bli tab tuu. alhamdulillah, xyah bli daa, ipad daa dtg sdiri.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah zara kita sbnrnya tringin nak beli tab samsung ehehe..tiba2 rezki dtg brgolek sykur sgt

      Padam
  4. perrrrghhhh.. tahniah best nya .. ^_^

    BalasPadam
  5. rezeki best ni..alhamdulillah...senang nak blogging...hheee

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah rezki blog juga tu sis :)

      Padam
  6. Wahhhhh... Bestnyaaa. jeles I .. Muahaha..Alhamdulillah , rezeki Asha ... Tahniah tahniah :D

    BalasPadam
  7. beruntungnyer cik asha.. alhamdulillah.. =)

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Malaysia sis...eye he alhamdulillah rezki

      Padam
  9. Tahniah Asha...awak memang selalu bertuah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Makati kaka Ina dah lama tak jenguk cne kan...alhamdulillah in semis rezki Dari Allah

      Padam
  10. tahniaha Asha..kongsi kegembiraan Asha..bestnyerrr dapat ipad mini

    BalasPadam
  11. Tahniah Asha... awak mmg bertuah.. :)

    BalasPadam
  12. mesti rasa macam mimpi kan bila tahu menang tu..hehe

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign