Halaman

Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March

Asha Lya | Februari 19, 2014 | 15Komen | >
Assalamualaikum .
Apa Khabar !

http://itsmetira.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist bagi setiap bulan .
Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.
1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .
Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .

Terima Kasih

15 ulasan:

  1. Salam . tira datang singgah sini . thanks lya sudi join :)

    BalasPadam
  2. salam..waa!!!..entry menarik..^^..aku singgah follow blog ni :)..singgah follow blog aku :)

    BalasPadam
  3. assalam asha ;)
    lamanya PG tak mai sini kan ;) PG singgah menabung 3 ketul sekali ya :)

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen cik asha.. saya jadi pemerhati yg setia aje laaaaa.. ahaksss...

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen dan semoga berjaya.. :D

    BalasPadam
  6. selamat bsegmen asha ! ^^ zara pulak blom join.,. hehehe

    BalasPadam
  7. salam ..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

    BalasPadam
  8. salam ..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.
    dah follow awak jugak..
    follow sini jugak ok!
    http://datokhalilst.blogspot.com/2014/02/assalamualaikum.html

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign