Halaman

Korean Seaweed

Asha Lya | Februari 24, 2014 | 19Komen | >
Assalamualikum

Selamat berhari Isnin
Pepagi dah cerita pasal makan-makan apahal nya ehehehe.
Ini salah satu makanan kegemaran Lya.
 Kalau beli sushi ini je yang Lya makan.
Rasanya tu yang sedap crup crap crup crap kerangupanya.





Ada yang suka makan nie juga ke...kita geng :D


Wassalam


Terima Kasih

19 ulasan:

  1. Terjah sini untuk tengok perkembangan :)

    Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  2. sukeee.. tp x pnah plak try korean punya..

    BalasPadam
  3. suka.. ^_^ kalao dah minat korea tak sah kalao xmakan seaweed

    BalasPadam
  4. akak memang tak gemar menda alah ni dari dulu... hu hu hu...

    BalasPadam
  5. akk tak makan... kalau dgr seaweed ni rasa cam tak geng je...hhee

    BalasPadam
  6. seaweed ngan popia tu zara mkn.. hehe. if seaweed jaa.. xmakan.. ~.~

    BalasPadam
  7. Tak pernah mkn lg
    Sis,hadiah top komentator dah sampai..sweet.tq.

    BalasPadam
  8. akak pernah mencuba makan ketika pensyarah akak yang mengajar subjek rumpai laut bagi.. boleh tahan juga rasanya.. kalau sushi tu memang sampai sekarang akak tak pernah cuba makan.. hehe.. menabung sharp dan visa untuk lya.. p.s: akak ada terima kiriman kerongsang yang comel, jika ikut cop di setem dari kota kinabalu, tapi tiada disertakan nama pengirimnya.. adakah ianya dari lya?

    BalasPadam
  9. hahaha...gimme five! sally pun suka makan ni.. :D

    BalasPadam
  10. hb yumida peminat seaweed. selalu beli seaweed peket besar tu. yumida kurang gemar. cuma suka mkn sushi je.

    BalasPadam
  11. same.. peminat juga seaweed nie..

    BalasPadam
  12. Fiza pun suke jugak seaweed nie.. yg ada perasa pun sedap..

    BalasPadam
  13. wah best ni Asha.. seronok layan sambil menonton tv ni..
    3x ikea sini.. :D

    BalasPadam
  14. akak pun suka makan nie..makan cepat habis..kena beli banyak2

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign