Halaman

Oh Samsung Tab

Asha Lya | Februari 07, 2014 | 26Komen | >
Assalamualaikum


Dalam hati ada niat ehehehe
sebenarnya kaann kita teringin nak memiliki benda ni
Yang niee ehehe samsung tab..Apala ketinggalan zaman btl la budak nie.
Terus terang kita bukan penggemar tukar-tukar gadget
& up to date gadget terkini.
Hanfone samsung keci cinonet tu la jadi peneman setianku
sejak 2 tahun yang lepas.Tak pernah lagi tukar-tukar janji masih boleh
call sms wifi kira ok dah.Yang lain-lain utk sampingan je.


Insyallah ada rezki akan ku beli juga cuma
belum sampai masanya.Kalau ada benda nie nanti senangla nak
update blog etc walau di mana ku berada.
Tak usah lagi nak angkut leptop besar kedabak tu kesana kemari.


pinjam ya google gambar mu samsung tab 2 7.0


Bagi yang dah pakai samsung tab ni komen la sikit.
Lya nak juga tahu.
Ok ke tak functionnya????


Wassalam

Terima Kasih

26 ulasan:

  1. ok jerk...akak guna 10.1.besar gedebak...hehehe..kalau yg kecik ok skit..muat handbag comel..cuma download app. yg betul2 perlu je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehe kalau yg besar tu msti mahal kan sis..

      Padam
  2. hahaha...cik akak ada..tapi jarang nak guna....susah nak bw..hihi...








    BalasPadam
    Balasan
    1. yeke kak emm dah jadi perhiasan la mcm tu

      Padam
  3. salam. tak berapa minat la brand samsung yunk..sy lebih suka sony hehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita memang pengguna sony juga dear dri dulu..nie nak try2 guna samsung tab :D

      Padam
  4. mana-mana lah dear, asal sesuai.. jika mama kan, mama ikut kemampuan dan keperluan.... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebab itu la juga mama penyebabnya :)

      Padam
  5. adik sy ade guna..xde beza sngt ngn yg mula2 kluar tuh..huhu..hope tercapai hjat awk ye!

    BalasPadam
  6. setakat nie pakai note je asha.. rasenye senang gune laptop lagi kot.. tapi tak salah kalau nk beli kalau dah ada peruntukan bajet...

    BalasPadam
  7. zara pakai tab 10.1. zara cuma pakai masa kat ruma, sometime ntuk kperluan office juga save doc. save note2 pribadi. tp lebih kat ruma lah. sb kat ruma xda lappy. tapi zara sarankn, mana2 laa yg bsesuaian ngn kgunaan sdiri dan paling pntg budget kena amik kira.

    BalasPadam
  8. kiter pon sama lah, sampai sekarang tak da semakphone. tapi ada niat gak la nak beli,. hihihi

    BalasPadam
  9. Lama juga tak tukar. bw pun guna laptop ja :)

    BalasPadam
  10. Akk tak pakai samsung.... Kalau nak tengok review akk selalu usah forum gadget....

    BalasPadam
  11. kite pon pkai enpon samsung kecik je.. hihi.. bkn xmnat nk pkai gadget canggi2 tp xberkmmpuan plak.. huhu

    BalasPadam
  12. semoga asha dapat memilikinya...ibu pon teringin jugak..

    BalasPadam
  13. Dari dulu memang suka Samsung. Tapi laa ni smartphone pakai Lenovo punya. Lenovo boleh transfer application masuk memory card. So that memory phone kita boleh banyak space kalau nak keep download new apps.

    BalasPadam
  14. arghhhh tidak!! selalu jem je cik asha.. ! grrr....

    BalasPadam
  15. Rindunya kat Lya...heheh....dah beli tab nanti takdenye nak update selalu...masa belum beli je bersemangat...hikhik..kak ina la tu :)

    BalasPadam
  16. yumida pakai tab 3 yg 7 inci tu..tu lg bagus..haha..murah..nipis, ringan
    setakat ni ok la..kalau nak blogwalking mkn masa gak nak taip..suka blogwalking pakai lappy sennag nak menaip..laju
    klo tab ni, nak tgk fb, blog sennag..blh dibawak ke mana2

    BalasPadam
  17. Saya mmg pakai samsung & baru je tukar ke tab 3 & sgt berpuas hati dgn prestasinya.. dari segi harga & penggunaan mmg berbaloi cuma kdg2 tak kesempatan je nak berblogging juga.. kdg2 mmg lebih seronok guna lappy & pc juga klu berblogging ni.. :D :D

    BalasPadam
  18. Teringin juga nak tukar tab baru ni, tapi banyak keutamaan lainlah..hmmm..bila lah agaknya

    BalasPadam
  19. akak sampai sekarang belum memiliki gadget yang canggih tu lya.. teringin juga nak memilikinya.. bajet pula kurang..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign