Halaman

Pendapat Tentang Blog Asha Lya

Asha Lya | Februari 25, 2014 | 21Komen | >
Assalamualaikum


pinjam google 


Lya nak minta pendapat dari
kengkawan blog.Apa pun pendapat Lya terima
dengan hati terbuka (ececehhh).


- Rasa-rasanya blog Asha Lya berat ke/lambat loading???
- Lya sebenarnya tak pandai lagi edit2 blog..baru belajar sikit-sikit
maafla blog lya tak cantik tak comel.
- Asha Lya sombong ke??? (tak kenal maka tak cinta kan )


ehhh tukar lagi 


Apa pun komen Lya ucapkna ribuan terima kasih.
Lya akan perbaiki mana yang terkurang.
Kalau bukan kengkawan blogger yang nak komen sapa lagi kan :)
Jom kita support sesama blogger.


Wassalam

Terima Kasih

21 ulasan:

  1. Header dah tukar.. hehem. buat sdiri ? Wahh..zara xpndai.. minta buat dr kawan2 jaa slalu.. ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehe header ja lya pandai edit zara..lain2 tak reti lagi

      Padam
  2. Pandainya awak buat sendiri, Asha... cantik sangat dah ni... petang ni baru dapat klik iklan Laneige dan British Council :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak adala pandai kak..biasa2 je tu kak..:)..tq kak ina

      Padam
  3. Allyn suka background blog Lya. Warna biru gituhh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita pun suka warna biru tenang :)

      Padam
  4. kalo nk edit2 lg kene cari byk tutorial.. buat yg senang2 dulu.. tp berpinar sikit la mata ngadap coding.. hihi..
    berusaha lg utk comelkan blog!

    BalasPadam
    Balasan
    1. btl tu ezy..bab main dgn coding nie yang pusing sikit..kalau edit header blh lagi

      Padam
  5. Assalam :D... lama tak singgah lepas baru kenal hari tu... :D
    Singgah singgah, ada entry komen blog... hmmm :D... so, boleh juga bagi komen sepatah dua..
    First: cantik background, dan sesuai dengan salji yang turun tu... (kalau en. titan, memang suka blog ada salji ni)..
    Secondly: Header, o.k. sesuai dah dengan transparent background header... loading image pun cepat..
    Thirdly: Layout... memang kemas... susah sy nak tiru bab ni... sesuai dengan blog ni. :D
    So.. overall... very nice :D. nak komen bab lain memang tak reti eheheehe.. saya pon terkial2 bab blogging ni ehehehe... see you around :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehh iyakan lama tak nampak..trima kasih atas komen.lya akan cuba ubah mana yang kurang & perbaiki mana yang silap :)..komen ada amat dihargai

      Padam
  6. hello dear... mama nak komen ni, jangan marah ok.. hihihihihi...

    1) blog cun, sejuk mata mama memandang, mata org lain mama tak tahu... hihi
    2) header simple, comel menarik,
    3) buat scroll di blog archieve tu dear, panjang sangat ke bawah...
    4) loading baik, tak lambat
    5) susun atur widget asha antara blog archieve dengan sebelah dia tu, owner blog tu kalau boleh jangan begitu.. biar selari tersusun, nampak kosong kan bawah owner tu.
    6) owner blog sempoi... best! hihi

    *asha, mama beri pandangan saja tau.. jgn marah mama......

    BalasPadam
    Balasan
    1. menarik..tq mama sudi komen kat cne..lya suka pendapat mama..lya akan usahakan ubah mana yang kurang tu :)..

      Padam
  7. comel header baru lya.. loading blog lya memang sangat cepat.. secara keseluruhannya akak memang puas hati.. semoga lya terus success.. :D

    BalasPadam
  8. blog lya sekarang makin kemas.. loading tak lambat pun.. :)

    BalasPadam
  9. dh lama x dtg sini..maaf ye. blog cantik lagi2 ade bunga2 cinta berguguran tu :)

    BalasPadam
  10. Cantik.. sesuai dgn tuannya.. semoga terus sukses ye.. :)

    BalasPadam
  11. cantik. ada taburan winter lgi. GBM pun baru tukar layout baru. biru jugak. hihi. ^_^

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign