Halaman

Bukan Mudah

Asha Lya | Februari 04, 2014 | 12Komen | >
Assalamualaikum


Selamat pagi kengkawan blogger.
Bukan senang plak nak mencari idea nak menulis
kat blog nie.Bukan mudah plak nak menarik pengunjung
datang ke blog kita yang tak seberapa nie.Baru
kita dapat rasa macam mana blogger-blogger otai rasa
yang menerbitkan setiap entri nak menarik pembaca di
luar cna berkunjung ke blog mereka.Nak menerbitkan entri yang berkualiti.
Memang belum lagi kot kita dapat buat.


 gambar kredit google


Tapi kita tak ada niat,tak terlintas pun nak jadi femes amos.
Cukupla berblog nie hanya untuk kepuasan diri.
Sekadar untuk mengisi masa lapang selain tu dapat ramai kenalan.
Dapat tahu informasi terkini perkembangan semasa.
Rasa seronok plak maklumla jarang tengok berita :)


Ok la sekadar tinta untuk pembukaan pepagi.
Tak maw stress stress.Jom kita keja :D
Nanti kita bw kengkawan mana yang sempat k..


Wassalam



Terima Kasih

12 ulasan:

  1. dont expect too much... just have fun blogging... akk punya pegangan ...hheee...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe yg pnting kita enjoy :D..kat blog je

      Padam
  2. ye, sama macam mama.. steady je, ada masa bw, takde masa... peram je blog.. hoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe begitu la tu ceritanya mama

      Padam
  3. hah betul3.... bila tengok orang lain punya entry semua best2. bila mahu ikut mcm diorang mcm nda boleh pula kan kan hahahha..biarlah kita2 saja yg tahu huahuahua

    BalasPadam
    Balasan
    1. btl la tu liza..susah plak menulis entri yg best2 nie kan

      Padam
  4. yup.. xmudah even just dduk depan lappy ntuk mnaip.. kadang2 idea bukan mcurah mcm air.. kalo ada pon, xtau pulak nak susun ayat mcm mana kn ? lagi2 newbie mcm zara.. byk lg perlu blaja dr otai2 ni.. ^^

    BalasPadam
  5. tb pon berblog utk suka2..meluahkan dan sekadar berkongsi,.ilmu ape yg tau kite konsikan bersama.dapat jugak pahala nye ;)

    BalasPadam
  6. he2.. teman pun berblog sebab suka2.. nak luahkan apa yang terpahat difikiran ni untuk dijadikan kenangan n memori dalam diari digital teman.. heee

    BalasPadam
  7. Btl tue lya.. bukan senang kan nak buat entri setiap hari tambah2 kita nie berblog secara part-time jer..=D

    BalasPadam
  8. Beljar dan terus blajar...fighting!!!!

    BalasPadam
  9. betul lya..kekadang kita bukan nak femes...tapi suka menulis

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign