Halaman

Macam-Macam Ceritanya

Asha Lya | Februari 22, 2014 | 8Komen | >
Assalamualaikum

Selamat petang kengkawan..Ini sekadar lawak semata
tak ada kaitan ya ehehehe


ahahaha sekadar lawak saja ya jangan ambik hati


Amboi kemain ya sana sini situ sibuk
rakyat Malaysia yang layak terima BR1M beratur kat ATM ekk ehehehe.
Sampaikan mesin ATM " Out of Service " kehabisan duit latewww.
Alhamdulillah BR1M Lya dah dikreditkan kelmarin
bolehla buat tambahan duit simpanan.



ehh ini yang last year punya masih Lya simpan lagi taw :D


Sekarang lebih memudahkan tak payah nak beratur bagai.
Just beratur kat mesin ATM saja :D


Ok la bye selamat berhujung minggu

Terima Kasih

8 ulasan:

  1. Ok laa pkai akaun. Hsbnd zara xda g update arii tuu.. so tahun ni still pkai voucher laa nmpk gaya ny. ^^

    BalasPadam
  2. syukur alhamdulillah,
    bakal pengantin kita memang seorang yang suka menabung nampaknya. syukur alhamdulillah ;)
    PG singgah menabung sekali ya asha :)

    BalasPadam
  3. td bru je sopink ngn duit brim. hihi

    BalasPadam
  4. alhamdulillah rezeki.. akak dah keluarkan habis buat tambah bayar hutang kereta.. hehe..

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah... rezeki.. :) :)

    BalasPadam
  6. Best la dpt brim.. simpan tau guna bila btl2 perlu jer k.. =D

    BalasPadam
  7. disebabkan update awal, then tak letak no.akaun, maka kena la tunggu surat sampai..heheh

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign