Halaman

First Time Terima RM 8 Share

Asha Lya | Februari 18, 2014 | 30Komen | >
Assalmualaikum


Alhamdulillah org kata rezki ada di mana-mana kan.
Yang penting usaha lebih.
Macam biasa rutin pagi buka blog, buka fb, buka email.
Tup tup duit 8 share yang kita cashout last week
suda kredit alhamdulillah.


 8 share pinjam kejap gambar mu


Cepat betul diorang proses kita cashout kalau tak silap 13hb tu.
Minggu nie dah dapat.Walaupun amaunnya tak la ribu riban.
Boleh la daripada tak ada.Boleh juga buat tambahan simpanan
kecemasan...Ye tak


gambar kurang jelas hf nie meminta puji


Tapi kan macam susah nak masuk dah 8 share nie.
Tak apala kumpul sikit-sikit lama-lama boleh jadi banyak.Sekadar
untuk suka-suka je..Ada rezki terima :)

P/S : Cik itah mesti ko sudah terima juga kan :)



Terima Kasih

30 ulasan:

  1. wow syoknyer dapat gaji dari blogging..:) Jom blanja

    BalasPadam
  2. alhamdulillah rezeki... spend wisely k sister

    BalasPadam
  3. Assalammualaikum..

    alhamdulilah janji..rezeki.. amin.

    mselim3

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaikumsalam mselim..haah alhamdulillah rezki

      Padam
  4. Assalamualaikum dan salam singgah pagi di sini Asha..tahniah yer dapat hasilnya dari dunia blogging ini..semoga sentiasa murah rezekinya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaikumsalam mardiah..insyallah mudahan amin

      Padam
  5. Alhamdulillah rezeki gak tue lya.. sikit2 lama2 jadi bukit..=D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehe iya sis..wah dah balik dri brcuti msti byk crita menarik kan

      Padam
  6. 8share blom pena cashout lg.. m,asi mnabung.. hoho.. caya laa ashaa. even sikit pon ada jg kn.. drpda takda.. ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru first time ni zara nak merasa ehehe..jomla tukar2 link

      Padam
  7. Tahniah asya..kita pun suka 8share ni coz cepat dia proses...dua kali 8 share baru sekali nuff..he..he

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah baru first time cashout nie...cpt btl prosesnya

      Padam
  8. Asha!! tahniah! menang ipad yea?? klik sini cepatt!!

    http://salammedia.my/pemenang-cabutan-bertuah-ipad-mini-2/#more-336

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih tb atas perhatian..btl2 tak sangka alhamdulillah murah rezki

      Padam
  9. alhamdulilah tahniah... dan tahniah juga sebab menang i pad mini 2 ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih acik..ehehe btl2 tak sangka nie alhamdulilah

      Padam
  10. datang singgah sambil follow . tahniah kak ! http://chocolatesbanana.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih adik emaneza..t akak jengah cna :)

      Padam
  11. tahniah , best nya dapat merasa dt 8 share :)

    BalasPadam
  12. tahniah.. kalau rajin share mmg cpt naik nye..

    BalasPadam
  13. TAHNIAH DEAR..
    TAHNIAH IN ADVANCE SEBAB MENANG IPAD. CABUTAN BERTUAH FROM SALAM MEDIA :D

    BalasPadam
  14. alhamdulillah.. tahniah lya.. semoga terus murah rezeki.. menabung sharp..

    BalasPadam
  15. bestnya,,akak dah lama abaikan 8share nie...

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah.. rezeki.. tahniah Asha.. :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign